Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak35lat

Jak ja nienawidzę roszczeniowych macior rozpłodowych w autobusach i tramwajach

Polecane posty

Gość Warszawiak35lat

Wsiada taka ze stadem bachorów i uważa ze trzeba rozłożyć czerwony dywan, a jak się nie ustąpi miejsca w miarę szybko to zjedzie jak z gównem. Do tego maciory wersja hard które przewijają obsrane pieluchy albo dają z cyca. Albo sytuacja z życia tramwaj podjeżdża na przystanek a maciora typu XXl zamiast poprosić o pomoc n*******la wózkiem o schody sycząc i stękając jak p******a by po paru chwilach powiedzieć " A pan stoi i się patrzy, mógłby mi pan pomóc ", j****a maciora ile bym dał by napluć temu czemuś prosto w mordę. Albo bachory drą ryja jak p******e na cały autobus a jak się zwróci choć delikatnie uwagę to maciora zaczyna n*******lać że ona i jej bachory to święte krowy. Jak ja nienawidzę tego całego roszczeniowego bydła 500 +

Gość gość
Popieram

Gość gość
albo siedzisz sobie spokojnie a taki sraluch łapie cie non stop za kurtke :o

Gość gość
ile razy jeszcze skopiujesz ten temat, debilu?

Gość gość
Zgadzam sie

Gość Jula8980808880
Ja mam taką taktykę, że mówię, że nie mogę stać bo jestem w ciązy jak ktos probuje wymusic ustapienie miejsca. Mogę byc w koncu na poczatku ciazy i nie musi byc tego widac i jak mi to udowodnia, ze nie jestem? Kiedy wracam padnięta, to nie zamierzam nikomu ustapic, mowie z usmiechem, ze niestety jestem w ciazy i prosze poprosic kogos innego :P Chyba zebym widziała, ze ktos sie faktycznie bardzo zle czuje, to bym pewnie ustapila. Ale generalnie to rzadko sutepuje, albo jeszcze gdybym byla wypoczeta itd. to predzej, ale nie jak samej mi ciezko ustac, niestety w dzisiejszych czasach trzeba byc troche egoista, nie uwazam tez ze trzeba byc niewrazliwym na krzywdę, ale jednak myslec tez o sobie

Gość gość
popieram autora i mu współczuje takich przygód łączę się w bólu

Gość gość
J****e tez nie wqrwiaja

Gość Warszawiak35lat
Dzisiaj znowu nie dopadło maciorsko w tramwaju usiadło za mną i bachorem na kolanach po czym n*******la do niego "Nie możesz samemu siedzieć bo pan sobie siedzi".

Gość gość
zgadzam się z autorem jebać maciory