toosensitive 0 Napisano Maj 25, 2017 Staramy sie o dziecko. Mam cykle 32 dniowe. Dziś jest 40 dzień cyklu..czyli okres spóżnia mi się 8 dni. Przedwczoraj robiłam test beta hcg i wyszło mi takie cos : min. 0 max : 3,1 mój wynik : 3,73 Wiem, ze ciaza jest powyzej 5, ale wyszło ze jednak mam troszke podwyższone..i troszke żyje nadzieją, ze sie uda. Bolą mnie piersi i mam nabrzmiałe. Brzuch mnie kłuje a raczej ciągnie w stronę pachwin ( nie wiem czy to ma znaczenie) . A piersi bolą mnie od pach i od dołu. Inaczej niz na okres. Czy jest mozliwe, ze za wczesnie zrobiłam bete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Maj 25, 2017 Tak, możliwe.Ja bym zaczekała jeszcze dwa. dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toosensitive 0 Napisano Maj 25, 2017 Nawet jesli beta była ponizej 5 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Cleo1976 Napisano Maj 26, 2017 Tak.Test na betę wychodzi prawidłowo po około 10 dniach od zapłodnienia.Test płytkowy od 14 dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach