Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wykorzystał mnie.

Polecane posty

Gość gość
Ale jak wykorzystał? Przecież kobieta ma bardzo wiele przyjemności z seksu. Wykorzystał cię bo było ci przyjemnie? Zmuszał cię? Dziwne są te baby.

Gość gość
Dlaczego nie reagowałaś? Nie wiem... Nie zaprotestowałaś?

Gość gość
Wykorzystał bo przeleciał, tak ? A potem co, zerwał kontakt, czy jak ? Musisz przywlec się znowu do komputera i to wyjaśnić bo nadal nie rozumiemy. Chyba domyślałaś się, że obcy facet oswaja cię żebyś poszła z nim do łóżka, miałaś może nadzieję, że cię zaadoptuje i będzie ci robił za ojca ? Przecież na tym polegają relacje damsko-męskie od zarania dziejów. Po co się z nim spoufalałaś skoro nie lubisz ludzi i nie chciałaś seksu ? Musisz wiedzieć, że jesteś niedojrzała i nadmiernie egzaltowana, to nie są dobre cechy w dzisiejszym świecie. Dlatego potraktuj to jako lekcję życia i wyciągnij wnioski, żeby nauczyć się przynajmniej czegoś na przyszłość.

Gość gość
Nie zerwał, ale zrobiło się między nami dziwnie, inaczej? W konsekwencji kontakt osłabł. To nie jest tak, że ja nie lubię ludzi, po prostu wiele razy się zawiodłam, wiele razy trafiłam na ludzi bardzo niedobrych, takich chwilowych, albo wykorzystywaczy właśnie. Dlatego unikałam wchodzenia w bliższe relacje. Z nim to był pierwszy raz od dawien dawna kiedy ponownie komuś zaufałam i się otworzyłam. Polubiłam go jak nikogo przed tem. Wytworzyła się między nami więź, moim zdaniem wyjątkowa. Z mojej strony to było szczere, bezinteresowne. On też miał swoje lata. Sądziłam, że mężczyzna w tym wieku inaczej patrzy na tą relację, inaczej mnie postrzega. Przynajmniej tak się czułam. Oczywiście nie sądziłam, że zaadoptuje, ale widziałam w nim trochę takiego ojca, myślałam, że on traktuje mnie na podobnej zasadzie ze względu na jego wiek.

Gość gość
Siłą Cię nie zaciągnął do łóżka. Dlaczego mu uległaś?

Gość gość
Ale jakie uległaś, co to za kretyńskie sformułowania? A może to ona go przeleciała, chciała tego, a teraz zgrywa idiotkę?

Gość gość
Nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie. To się stało bardzo spontanicznie, wcale się tego nie spodziewałam, nie byłam przygotowana.

Gość gość
Normalnie kłoda jakaś, nawet nie wie jak to się stało. W trakcie też nie wiedziałaś? Śmieszne, mają fajny seks, a potem piszą jakieś brednie.

Gość gość
Po prostu zaprosił mnie do swojego domu. Przytulaliśmy się, było miło i później on nieoczekiwanie zaczął się dobierać do mnie, a ja ani nie zaprotestowałam, ani nic, po prostu mu uległam i doszło do tego.

Gość gość
Przeciez to jest bzdura co napisalas. Jesli facetowi marudzisz o swoich problemach to oczywiste ze ucieknie. Wykorzystal cie piszesz a jak? Ze ty mu dalas a on wzial? :D Masakra, powinnas pojsc do dobrego psychoterapeuty.

Gość gość
Trzeba bylo najpierw wzaiasc slub :D O rany, jaka zakompleksiona i zraniona istotka. Z tym psychoterapeuta to wcale nie jest zly pomysl.

Gość gość
Czuję się po prostu mocno rozczarowana nim. Nikomu już nigdy nie zaufam.

Gość gość
niewiniatko się znalazło...zgwalcona bidulka:( A tak naprawdę zakompleksiona manipulantka. Nic dziwnego ze facet kopnal w doope jak zobaczył kłode. A teraz wymyslasz ze niby nie chcialas. Bo seks to takie pluniecie w twarz ;) 10 sekund i już ;) nono a mi czołg w oku jezdzi..

Gość gość
No ale on był ode mnie dużo starszy, wykształcony, powinien być rozważniejszy. On mnie nie kopnął. Sama się wycofałam z tej relacji po tym zdarzeniu.

Gość gość
bardzo dobrze zrobilas Autorko i trzymaj sie z daleko od starych facetow z nimi zazwycyaj jest cos nie tak a szczegolnie wtedy jak interesuja sie znacznie mlodszymi. wiek nie swiadczy o dojrzalosci, o czym swiadczy np, wypowiedz gość 2017.05.26

Gość gość
Teraz ty wykorzystaj jego

Gość gość
A masz teraz uraz psychiczny

Gość gość
idz spac

Gość gość
Tak. Mam uraz psychiczny do niego i w ogóle do ludzi...