Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zemsta na wspólokatorce

Polecane posty

Gość gość

Macie jakiś pomysł ogólnie to zazdrośnica i w dodatku fałszywa. Nie ma znajomych tylko chłopaka. Niestety nie mogę się wyprowadzić z różnych przyczyn. Jest milutka jak ma interes ale jak ja coś potrzebuję to już tak fajnie nie jest :( potrafi mnie potraktować jak śmiecia. Potrafi umówić się ze mną do kina ja kupię bilety a 15 minut przed wyjściem jak ja pójdę do toalety wyjść bez słowa bo podobno nagle się jej plany zmieniły i ona nie wie co do końca będzie robić. Szkoda ze ja za to zapłaciłam a ona mi miała oddać i nie oddała. Albo iść na imprezę z chłopakiem na która ja chciałam iść a koleżance coś wypadło nic o tym mi nie mówiąc że idzie i potem się chwalić jak było super. Ma ktoś jakiś pomysł jak sobie z nią poradzić? Tak żeby jej w pięty poszło?

Gość gość
Wlej jej domestosa do szamponu

Gość gość
Nasraj jej do buta. A tak poważnie to po prostu się z nią nigdy więcej nie umawiaj na nic. Nie pożyczaj, nie gadaj jak nie musisz. W miarę możliwości ogranicz kontakt do minimum. Tak żeby było poprawnie ale z dystansem.

Gość gość
to by było zbyt oczywiste :) musi boleć powoli

Gość Ratujmy Aresa z Niewoli
Możesz dać anons na portalu dla lesbijek z jej numerem telefonu :D

Gość gość
Tylko że ja nie mogę my razem pracujemy. A z pracy się nie zwolnię

Gość gość
23:08 Wyprowadź się z tego mieszkania.

Gość gość
23:05 No pewnie,a autorka to worek treningowy ? Niech pokaże dziuni , ze frajerka nie jest .

Gość gość
Nasraj jej do łóżka. :classic_cool:

Gość gość
Do odzywki do wlosow dodaj kremu do depilacji, umyj kibel jej szczoteczka do zębow, jak jestes ładna to uwiedź jej chlopaka. Jej majtki potrzyj welna mineralna albo posyp pieprzem cayenne tak zeby ja c**a swedziala przez dlugi czas 8-) nie dziekuj

Gość gość
Tylko jak się wyprowadzę to tak mnie zjedzie wobec szefowej a ja muszę mieć tą prace. Pomysły super ale to musi byc w białych rękawiczkach robione tak żeby nie wiedziała że to ja ale bolało jak cholera :D raz poczuła się tak jak ja

Gość gość
Niech cię zjedzie.

Gość gość
Wylewaj jej kosmetyki (tak po trochu, by szybciej się kończyły), tak samo jak macie oddzielne jedzenie, przyprawy, etc. "zapominaj" czasem jak się z nią umawiasz na coś. A w ogóle to znajdź jakichś swoich znajomych z którymi będziesz spędzać dużo czasu. Czasem możesz jej coś "przypadkiem" wrzucić za szafkę, za pralkę etc, jakieś pierdoły, a to gumka do włosów a to dezodorant. Bądź takim złośliwym duszkiem.