Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oświadczyny po kilku latach

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą 4 lata, mieszkamy razem 3, powiedziałam mu że chciałabym oświadczyn i slubu, chocby po to by zabezpieczyć swoj wspolny majatek, czy na wypadek smierci itp (on ma syna i to on by wszystko odziedziczyl) pracujemy zarabiamy i kupujemy wspolne rzeczy wiec to naturalne... Powiedzialam mu jakieś pół roku temu, on nic z tym nie zrobił.. i nie sądze, żeby zrobił. Ja mam 27 lat on 34. Zabolało mnie to i coraz częściej myśle, że to nie ma przyszłości. Nie widzę już sensu rozmowy bo powiedziałam mu ok. 2 razy jakie są moje "chęci" i nic. Czekać, że coś się zmieni i czy kosztem chwilowego bólu szukac szczęścia w pełni z kim innym?

Gość gość
ladna jestes? jesli tak, moge dac Ci szczescie:classic_cool:

Gość gość
Po co on ma się chajtać - ma sprzątaczkę, kucharkę, seks. Nie ma żadnej motywacji.

Gość gość
Syn i tak będzie dziedziczyl, ale faktem jest że, taki luźny związek utrudnia czasem życie. Postaw sprawę jasno, powiedz mu że, jeśli nie zamierza zalegalizować związku to niech powie wprost bo ty nie zamierzasz tracić ani czasu ani życia na coś co nie ma przyszłości.

Gość gość
Powiedziałam prosto, on że ok ok chce i w ogole, "ale co teraz nagle mam ci się oswiadczyc?", ja mowie ze nie o to chodzi przeciez ze nagle... i tyle bylo z tej dyskusji, jakies 6 miesiecy temu.

Gość gość
Powiedzial ze chce a wcale nie chce! Siedz i czekaj dalej - a w miedzyczasie ponagaj mu mnozyc jego majatek zeby syneczek mial wiecej do odziedziczenia! Zaplac rachunki, kupij zarcie, rob mu prezenty, sprzataj, pierz, prasuj - niech zaoszczedzi na sprzataczce - bedzie mial wiecej kasy dla synka!

Gość gość
No to idź do urzędu stanu, ustal datę ślubu i już.

Gość gość
jak do tej pory nic nie zrobił to nie zrobi nic.

Gość gość
Po co młoda bezdzietna kobieta wzięła sobie fagasa z bekartem, który w dodatku nie chce się z nią żenić? Nie kumam