Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja doswiadczonej na d prawiczkiem.

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 21 lat, moj nowy chlopak o 2 wiecej. On jest prawiczkiem, ja juz mam dosc spore przynajmniej jak na wiek doswiadczenie. Nie uprawialismy jeszcze seksu ale zastanawiamy sie czy femdom na jego pierwszy raz bedzie dobrym rozwiazaniem. Oboje niesamowicie kreci nas dominacja kobiety i uleglosc mezczyzny i w przyszlosci na pewno bedziemy robic to wielokrotnie ale normalny seks tez i zastanawiam sie czy femdom nie wypaczy jego pogladu na seks. Z drugiej strony zal byloby marnowac taka okazje , bo przynajmniej w jego wypadku to sie juz nigdy wiecej nie powtorzy czyli wystraszony niedoswiadczony chlopczyk calkowicie zalezny od swojej Pani.

Gość gość
masakra juz dajesz d**y w tak mlodym wieku ? rodzice musza byc dumni z corki

Gość gość
O tak po raz pierwszy uprawiałam seks w wieku 16 lat, a już mając 18 lat byłam dominą. Nie będę przepraszać mężczyzn za to że lubię seks i to nie z *****czami tylko z prawiczkami.

Gość gość
Zależy co chcesz mu zaserwować, jeżeli na dzień dobry wersje hard z bólem to odpuść. Musisz temat wybadać i spokojnie wprowadzić w świat ;)

Gość gość
No na pewno będzie baaaardzo długa mineta, siedzenie dupskiem na twarzy, klapsy w tyłek. Toalety nie planujemy.

Gość ciekawskiprawiczek
Mnie interesuje czy jest to BDSM, masochizm czy inaczej wygląda twoja ulubiona zabawa?

Gość gość
jak lizanie określonych części ciała "na rozkaz" będąc dodatkowo ubezwłasnowolnionym poprzez kajdanki chociażby to dramatu nie powinno być ;)

Gość ciekawskiprawiczek
Aż mi dygnął.

Gość gość
No, na początek przywiążę wszystkie jego cztery kończyny kajdankami do łóżka, chciałabym zrobić specjalność mojej roboty czyli podgryzanie penisa, albo umazywanie go w bitej śmietanie i nakładanie na niego różnych owoców ale tu chyba ewidentnie chyba lepiej będzie mu zrobić zwykłego loda. W takim razie na początek będzie lizał mi tyłek i cipkę, potem będę mu siedziała na twarzy. No i potem rozwiążę go i będzie mi lizał stopy, no i w końcu położy się na łóżku dupą do góry i będzie dostawał razy w tyłek.

Gość gość
Ciekawski, on nie będzie moim pierwszym uległym.

Gość gość
Podkreślam że normalny seks też chcemy uprawiać, a po prostu tu chcemy przeżyć coś co już się nigdy więcej nie powtórzy, czyli jego niewinność i uległość skonfrontowaną z moim doświadczeniem i dominacją.

Gość gość
jak zaczniesz od loda przy jego napięciu seksualnym istnieje ryzyko, że na tym Wasza zabawa tej nocy się skończy :D :D

Gość gość
to mit że prawiczki szybko kończą

Gość gość
uhm, rozumiem. a taka zabawa że na krókiego loda będzie musiał sobie zasłużyć długim robieniem mi minetki ?

Gość gość
to będzie nagroda, nadstaw drugą dziurke na jęzora

Gość gość
jak chcesz to możemy popisać o tym na privie. Jestem uległym chłopakiem ze sporym doświadczeniem w temacie.

Gość gość
Proszę jeszcze o jakieś rady, za długo siedzieć tu nie mogę bo nauki mam od z***bania, ale chciałabym to zrobić z nim dzisiaj wieczorem.

Gość gość
a masz chwilę popisać na mailu?

Gość gość
Teraz nie. Kolos z biochemii za dwie i pół godziny.

Gość gość
a dałby sobie włożyć np. palca obleczonego rękawiczką w tyłek?

Gość gość
Ale mogę przełożyć pierwszy raz z nim na sobotę jutro wieczór i możemy popisać jutro.

Gość gość
to możemy popisać pół godziny...

Gość gość
ok chcesz to napisz: peti_sub@interia.pl

Gość gość
Ale dlaczego nie możemy tu ? Tu jest pełna anonimowość. ....

Gość gość
tutaj zaraz ktoś rozwali temat, w końcu to dyskusja ogólna, a nie nawet ero. Na privie też jest anonimowość, nawet większa.

Gość gość
Dobra, ale to jutro, bo dzisiaj mam zajęcia na uczelnii do późnego wieczora i 2 ciężkie kolosy, także już wyjebiście nie mam czasu.

Gość gość
chociaż, odpisz teraz na maila:)

Gość gość
Dobra, ale z takiego mega-anonimowego , bo w tym zwykłym jest moje imię i nazwisko.

Gość gość
ok, przecież nie namawiam Cię do ujawnienia Twojego imienia i nazwiska, bez przesady:)

Gość gość
Dlaczego akurat uległy musi przeważnie okazać się prawiczkiem ? Sam mam 26 lat i jestem prawiczkiem i od młodości kręci mnie ta sfera. Nigdy nie przyszło mi do głowy, że moje fantazje, fetyszyzm miałby się brał się z braku doświadczenia, bo akurat o normalnym stosunku, seksie też sobie myślę i mam na niego ochotę, ale te pierwsze fantazje, upodobania, bardziej u mnie przeważają, dlatego tak nie zależy mi na uprawianiu seksu i nie czuje takiej frustracji z tego powodu, że jestem prawiczkiem. Może ulegli często są prawiczkaim, bo bardziej myślą właśnie o femdom, w pierwszej kategorii, a mniej o seksie, tylko u mnie nie jest to fantazja z braku doświadczenia, mnie po prostu od młodości kręciła dominacja nie tylko seksualna, ale taka psychiczna, z kontrolą mojego krocza i dominacją toaletową. Jakoś wizja kobiety doświadczonej, dominującej, która miałaby mi pokazywać seks co i jak, jest dla mnie śmieszna i mało pociągająca, wręcz sztuczna, nie przemawia to do mnie w żadnym stopniu.