Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja doswiadczonej na d prawiczkiem.

Polecane posty

Gość gość
Bo prawictwo oznacza niewinnosc , brak umiejetnosci, slabosc. Dlatego dobrze zeby taki zagubiony chlopaczek oddal sie po opieke/wladanie doswiadczonej Pani. Tak ja to widze.

Gość gość
Jakiej umiejętności ? Seksu ? Uległy nie musi uprawiać seksu ze swoją Panią, wręcz przeciwnie. Typowi ulegli, niewolnicy nie uprawiają w ogóle seksu ze swoimi Paniami. Dla mnie obraz dominującej, która uprawia seks ze swoim uległym traci na znaczeniu.

Gość gość
Dodam, że dla mnie dominującą, mogłaby być nawet i dziewica, byle miała takie zadatki na dominującą, więc nie widzę u siebie związku doświadczonej kobiety dominującej, tylko dlatego, że jest doświadczona, mogłaby nie być doświadczona w seksie w ogóle. Tutaj chodzi ogólnie o dominację psychiczną, a nie seksualną w łóżku, typu wiązanie i siadanie na fujarce i ujeżdzanie. Przynajmniej u mnie. Można dodać do tego różne odłamy fetyszyzmy, dominacji bez uprawiania seksu.

Gość gość
Ok, ale ja zamierzam uprawiac femdom tylko z moim chlopakiem ktory .... no teraz juz byl prawiczkiem. Nie zamierzam byc nigdy domina komercyjnie, a z moim chlopakiem bede uprawiala tez regularnie zwykly seks. Zreszta nawet w trakcie femdomu jestem zupelnie naga.

Gość gość
Nie pisałem o dominie komercyjnej, dominy komercyjne mnie nie pociągają. Zwykłe kobiety, które mają takie jedynie upodobania. Nie ma to dla mnie wiele wspólnego, czy taka Pani ma doświadczenie seksualne czy go nie ma. Jak kogoś ogólnie podnieca władza kobiet, to jest to dla niego raczej bez znaczenia.

Gość gość
A u was femdom pewnie jest takim w miarę dodatkiem dla urozmaicenia seksualnego, ;)

Gość gość
Nie wiem ja tam wole femdom polaczony z ostrym seksem. A prawiczek jest slodziachny w swoim braku doswiadczenia, wiec najlepiej sie do tego nadaje.

Gość gość
No właśnie. . Chociaż dla mnie femdom ma znaczenie relacji, w którym uległy nie uprawia raczej seksu ze swoją Panią, jest od niej zależny, może go wykorzystać do czego chcę, nawet do dominacji toaletowej, czy zrobienia masażu, sprzątania, również może założyć swojemu uległemu pas cnoty i zakazać masturbacji. U was to zapewne odcień dominacji i uległości w seksie, taki lekki odłam femdom seksualny.

Gość gość
Autorko no i jak było?

Gość gość
Niemal wyłącznie seks klasyczny. No, mineta była.