Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest zainteresowany?

Polecane posty

Gość gość

Miesiac temu zauwazylam na facebooku profil faceta ktory bardzo mi sie spodobal. Dodalam go do znajomych, zaakceptowal zaproszenie. Po dwoch dniach napisalam do niego. Milo nam się pisalo, mowil ze jak bede w jego stronach to zebym mu napisala to się spotkamy. Pózniej znowu do niego napisalam po kilku dniach, potem on do mnie. Wszystko w odstepach kilku dni. Lubi moje wszystkie wpisy i zdjecia na facebooku, pisal mi ze jestem bardzo ladna. Za tydzien planuje wybrac sie na plaze w okolicy gdzie mieszka. Myslicie, ze cos z tego moze byc?

Gość gość
Zapytaj wróżki Sigity :).

Gość gość
zamów uroki :P

Gość gość
fajnie mu się wykładasz to może skorzysta ale chyba są tu pomylone role kto kogo powinien podrywać...

Gość gość
Coś ...zawsze :)

Gość gość
09.53- dokładnie. Po tym wysłaniu przez Ciebie zaproszenia, czas był na jego ruch. Gdyby był taki oczarowany Toba(Takimi zdjęciami) to sam by napisał, zaczął rozmowę na FB. Tymczasem to Ty w większości wykazujesz inicjatywe, nie zdziw się jak facet skorzysta z tego i potem urwie kontakt. Nie podawaj się na tacy! Jeśli nie będzie musiał o Ciebie zabiegać to nie będzie Cie szanowal

Gość gość
Już królewny z drewna wypisują swoje "mądrości". Niestety, w dzisiejszych czasach trzeba się postarać, a nie czekać na gotowe i potem zakładać tematy "dlaczego jestem sama". A co do autorki - chłopak pisał ci, żebyś dała znać, jak będziesz w jego stronach, więc daj znać i dobrze się bawcie. Mamy 21 wiek a nie XV :)