Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzień Matki? Po co do cholery te święto? Dzieci to kula u nogi i wieczna udreka!

Polecane posty

Gość gość

Z mężem mamy po 40 lat, 14 lat jesteśmy razem, żadnych dzieci. To najlepsza decyzja w życiu. Jesteśmy naukowcami, którzy spełniają się w swej pasji zawodowo, dużo podróżujemy, często śpimy gdzie popadnie, w samochodzie, kątem u dobrych ludzi - nigdy w hotelach. Realizuję się także twórczo. Mamy czas na miłość i współpracę. Kto czuje ze chce mieć dzieci, niech je posiada. My wiemy, że nasze życie jest dobre tu i teraz i czujemy się bez dzieci wolni i spełnieni. Ale ilu nas jest, którzy potrafią się do tego przyznać? Pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Pożyczki na dowód w 30 min na Twoje konto http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
racja!!!

Gość gość
Teraz to wlasnie na odwrót. Pełno jest tych co deklarują to samo co ty. Ja mam 20 lat i za kilka miesiecy zaczne starania o dziecko. Zaraz pewnie wiadro pomyj na mnie wyleja, ze glupia jestem, zeby sie zajela nauką a nie zabawą w dom...Nastaly czasy gdzie normalna potrzeba posiadania dziecka jest uznawana za cos w co tylko nudne baby bez ambicji się pakują.

Gość gość
Potem role się odwracają i to rodzice są uciążliwi i kula u nogi. Mam też upierdliwą parę staruszków w rodzinie, którzy dzieci nie lubili i nie mieli, więc są kulą u nogi za 3 tysie personelowi domu seniora. Każdy ma swoją kulę u nogi, takie życie ☺

Gość gość
Trzeba być debilem i zwierzęciem żeby posiadać dzieci. Jak coś co jest połączeniem wydzielin z części ciała którą się szcza i rzeczy z części ciała z której co miesiąc leci okres ma być dobre? Cywilizacja rozwinęła się do takiego stopnia że już powinna na większą skale dostrzegać pewne rzeczy i przestać ****ać te z***bane dzieci. I jeszczce taka tępa szmata wrzuci zdjęcie na facebooka tego pomarszczonego g****a które wysrała cipskiem kilka dni temu a inne debilki jej piszą że ładne i gratulują. No k***a trzymajcie mnie.

Gość gość
Żeby być wolnym od kuli to: dzieci mieć nie można, psów ani kotów i starych rodziców. Nawet sryle w klatce wymagają opieki i trzeba coś z tym zrobić, kiedy jedziesz na urlop. Dzieci nie mam, ale dom, psy i koty. Przez taką gadzinę nie jestem wolnym człowiekiem, ani przez ten cholerny dom. Ktoś nam musi opiekować się zwierzakami kiedy gdzieś jedziemy i pilnować domu. Nie ma niczego, co w pewnym sensie nie ogranicza. Być wolnym od dzieci jest fajnie, ale są inne czynniki utrudniające życie

Gość gość
do 11:28 nie zapominaj że Ty też z czyjejś ci/py wyleciałeś i byłeś pomarsczonym gów/nem ,a twoja matka to szma/ta no trzymajcie mnie takich jak ty odpadów powinno się utylizować ,żeby takie gó/wno się czasem nie rozmnożyło!!!!!!!!!

Gość gość
up

Gość gość
To dlaczego założyłaś temat "Dzień matki". Jednak żal, że nie masz dzieci?

Gość gość
Podświadomie żałuje że nie ma dzieci, inaczej by tego tematu nie założyła :D

Gość gość
nie masz dzieci bo twój mąż jest bezpłodny .