Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pokoje i bedzie 3 dziecko po wakacjach jak to rozplanować

Polecane posty

Gość gość

Córki mają po 5 i 4 lata, będą miały braciszka teraz. Jak to rozplanować? My mamy 2 pokoje, w 2 kolejnych mieszkają teściowie i brat męża z żoną.

Gość gość
Patologiczny układ, gdzie tu prywatność? Zamiast robić dzieciaki szukajcie własnego mieszkania. Pasożyty mogą spać z wami, ale jak podrosną będa miały dość tego układu, każdy chce mieć własny kąt

Gość gość
znajoma rodzina tak żyje. córki mieszkają na jednym pokoju. Synek, ma cztery latka, mieszka w pokoju z rodzicami. Inaczej się chyba nie da.

Gość gość
po co dorabiacie jeszcze dzieci ? przy 2 pokojach porazka

Gość gość
Samemu mieszkać w dwóch pokojach i mieć tyle dzieci to już koszmar... a wy jeszcze z rodziną mieszkacie? Nie wyobrażam sobie

Gość gość
Na razie córki w jednym pokoju wy z maluchem w drugim - czyli pożegnaj się ze snem na wiele miesięcy. Ale zaciskajcie jak najbardziej pasa żeby uzbierać na coś swojego, nie da się żyć w tyle osób w jednym miejscu.

Gość gość
Nie zesrajta się. To ich sprawa jak żyją. Kobita ma pytanie w związku z rozplanowaniem przestrzeni, a wy ją umoralniacie, że niepotrzebnie dzieci dorabia. Spójrzcie na siebie i dopiero wtedy pouczajcie

Gość gość
Ja patrzę na siebie i nie wyobrażam sobie mieszkać na kupie tak jak autorka. Ale już wiem. Niech autorka założy słynna kotarkę to podzieli przestrzeń hahaha.

Gość gość
O co chodziło z tą kotarką bo jakoś ominął mnie ten temat?

Gość gość
Brat męża z żoną OMG rozumiem rodzice /tescie i rozumiem 5 osób w 2 pokojach ale brata męża nigdy nie zrozumiem !!! co do podziału w jednym dziewczynki w drugim narazie rodzice z maluszkiem .

Gość gość
gość dziś Ja patrzę na siebie i nie wyobrażam sobie mieszkać na kupie tak jak autorka. Ale już wiem. Niech autorka założy słynna kotarkę to podzieli przestrzeń hahaha. x już nie bądz taka mądra bo jeszcze nie wiesz co cię w życiu czeka i gdzie bedzies z mieszkac . Dzisiaj fajnie jutro może byc blee .

Gość Ana 345
gość 12:28 " na jednym pokoju" Ludzie jakie wy szkoły kończycie? Nawet dzieci w podstawówce wiedzą, że prawidłowa forma to " w jednym pokoju".

Gość gość
może ten brat męża z żona tylko na jakis czas to mieliby trzeci pokój i wtedy byłoby ok

Gość gość
Ana 345 dziś gość 12:28 " na jednym pokoju" Ludzie jakie wy szkoły kończycie? Nawet dzieci w podstawówce wiedzą, że prawidłowa forma to " w jednym pokoju". x skoro nie zrozumiałas pytania i na nie nie odpowiadasz to po co szczekasz ? gwary nie znasz ? !!

Gość Adolf 656
Przychodzi mi na myśl jedno PATOLOGIA. Pieprzycie się jak króliki a o dzieciach nie myślicie. No tak jeszcze jedno 500+ przybędzie to warto:-)

Gość gość
Jak rozplanowac? Kobieto nie wiemy ile m2 ma pokoj wasz i waszych corek. Czy sa przejsciowe czy sa po 2 okna w pokoju. Jak mozemy doradzic jak nic nie wiemy.

Gość gość
Adolf 656 dziś Przychodzi mi na myśl jedno PATOLOGIA. Pieprzycie się jak króliki a o dzieciach nie myślicie. No tak jeszcze jedno 500+ przybędzie to warto x OMG ulżyłaś sobie ? na nic wiecej cie nie stac ? marnie . Na kafeterii nauczyli sie jednego słowa : patologia . Mierne tepe te niektóre mamuski :P

Gość gość
Zgadzam się z Adolfem 656 PATOLOGIA!

Gość gość
Też pomyślałam o kotarce :D x I jakich odpowiedzi Wy chcecie? To jak pytać "jak zmieścić 2 litry w litrowym kartonie". Klasyczna linia obrony "nie krytykuj bo też może Wam się tak zdarzyć" - czym innym jest ROBIĆ dziecko w takich warunkach, a czym innym wylądować w takich warunkach z już "zrobionymi" :P

Gość Ana 345
Gość 12:55 Gwarą to Ty możesz mówić podczas rozmowy z sąsiadką a na forum obowiązuje język literacki:-) A swoją drogą skąd tacy ludzie się biorą... Żaden wykształcony człowiek nie używa gwary, przynajmniej nie spotkałam takiego...

Gość gość
Mierne i tępe to są te mamuski co robią sobie po 3 bachory mając tylko dwa pokoje :)

Gość gość
12:54 O to się nie martwię, bo myślę głową i nie uprawiam dzikiego rozpłodu nie mając ku temu warunków. Nie wyobrażam sobie siedzieć komuś na głowie z jednym dzieckiem, a co dopiero z trójka. Ktoś pytał o kotarkę. To jest symbol panienek, które mieszkają w kawalerce, naplodza dzieci i myślą jak zagospodarować przestrzeń żeby dzieci miały "swój kąt". Czyli symbol patologii.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Piękny masz poziom dziewczyno :D Jak to mówią "uderz w stół a nożyce się odezwą". PS. Przed znakami interpunkcyjnymi nie używamy spacji ;)

Gość gość
Jeśli to nie ich mieszkanie (a na to wygląda patrząc na to że mieszkają z rodziną męża) to i tak pewnie nie będą mogli ścian przestawiać.

Gość gość
Kotarke to se na łeb załóż!

Gość Adolf 645
Proponuję dorobić jeszcze ze dwójkę, wtedy dostaniecie kolejne 500+ i będzie można coś wynająć:-) A swoją drogą, jak ta patologia trzyma się razem i broni się wzajemnie:-)

Gość gość
omg zamiast odpowiedziec na pytanie , rzucic pomysł na uzradzenie to szczekaja jak psy na smyczy . zaberzce sie za obiad mierne mamuski

Gość gość
Dziewczynki w jednym pokoju, a Wy z maluszkiem w drugim. a brat z zoną zamierzają się wyprowadzić albo Wy ? bo rozumiem mieszkać z teściami, bo 4 pokojowe mieszkanie , ale jak brat męża chciał mieć dziecko?

Gość gość
SAM NICK adolf DUŻO MOWI tez masz wąsa pod nosem czy na pi z dzie ?

Gość gość
Albo narobic jeszcze 12 a potem żądać od Państwa większego mieszkania nie dawno było tu pisane o tej patologii