Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pokoje i bedzie 3 dziecko po wakacjach jak to rozplanować

Polecane posty

Gość gość
Na starcie niemowlę musi być u was niema innej opcji dziewczynki muszą się wyspać itp. A później z racji wieku dziewczynek dla nich łóżko piętrowe i wtedy łóżeczko braciszka się zmieści.

Gość gość
13:09 Misiu kolorowy ja się za obiad nie zabieram, bo mi go przywiozą.

Gość gość
gość dziś 13:03 Tępa to Ty jesteś. Pewnie mieszkasz kątem u teściów w jednym pokoju z naklepanymi dzieciakami to skąd masz wiedzieć jak to jest żyć w normalnych warunkach. Kotarkę już zawiesiłas? x dziewczynko ... jestem babcią mieszkam z mężem w szergowcu , wychowałam dwoje dzieci którzy maja swoje mieszkania . Szacunku i ogłady nie posiadasz wcale .

Gość gość
Za to Twoja ogłada i szacunek są na wysokim poziomie. " Mierne tepe te mamuski".

Gość gość
O kurde i tyle osob do lazienki i kuchni jednej? Bedziecie miec 1500 to wezcie wynajmijcie cos. Za granicą to i całe życie na wynajmach mieszkają.

Gość gość
13:11 Taaak, i "babcia" z zapałem odpowiada w idiotyczny sposób na każdy post z krytyką :D Pochwal się swoim rozwiązaniem jak upchnęłaś siebie i dzieci, może autorce to pomoże :P

Gość gość
Ja wiem, że to głupie Prowo bo niby co tutaj planować można na takich 2 pokojach? Nie ma pola do popisu.

Gość Ana345
No rzeczywiście, " na dwóch pokojach" to nic nie można zaplanować:-) Co innego w dwóch pokojach. A jaki metraż mają te pokoje? Bo czasami ludzie mają pokoje po dwadzieścia kilka metrów, to można coś wymyślić.

Gość gość
gość dziś Za to Twoja ogłada i szacunek są na wysokim poziomie. " Mierne tepe te mamuski". x tylko w necie jestes taka mądra inaczej :P ?

Gość gość
gość dziś 13:11 Taaak, i "babcia" z zapałem odpowiada w idiotyczny sposób na każdy post z krytyką smiech.gif Pochwal się swoim rozwiązaniem jak upchnęłaś siebie i dzieci, może autorce to pomoże x matko patolko cóz robia twoje dzieci kiedy ty na kafaterii szczekasz ? smarki jadają i osrane doopy mają ? takie dzieci dzisiaj widziałam a mamuska sobie hybrydy robiła :P a twoje dzieci to Jessika i Brajan a ty Karyna i mąz Sebek ? - to już wszystko jasne :P :P :P

Gość gość
13:23 W realnym świecie również jestem wyszczekana więc pudło misiu. 13:29 Oj babciu, babciu. Za gary się weź, bo zaraz córeczka z mężem wrócą, a za nimi gromada dzieci

Gość gość
gość dziś 13:23 W realnym świecie również jestem wyszczekana więc pudło misiu. 13:29 Oj babciu, babciu. Za gary się weź, bo zaraz córeczka z mężem wrócą, a za nimi gromada dzieci x wyszczekana ha ha ha bu ha ha ha suka co szczeka ha ha ha

Gość gość
No no kultura na bardzo wysokim poziomie babciu haha

Gość gość
z 500 + nie starcza wam na gumki??? :O

Gość gość
Dziewczynki u siebie a wy z niemowlakiem w drugim pokoju. Gdy synek dorosnie mozecie zmienic meble pokoju dzieci, np pomyslec o lozkach pietrowych dla 3 dzieci. Dzieki temu bedzie jeszcze prezstrzen do zabawy bo inaczej wszystko lozkami zastawicie. Jezeli jeden z pokoik jest wiekszy oddalabym go dzieciom I z glowa uzadzila.

Gość gość
gość dziś gość dziś 13:23 W realnym świecie również jestem wyszczekana więc pudło misiu. 13:29 Oj babciu, babciu. Za gary się weź, bo zaraz córeczka z mężem wrócą, a za nimi gromada dzieci x wyszczekana ha ha ha bu ha ha ha suka co szczeka ha ha ha gość dziś No no kultura na bardzo wysokim poziomie babciu haha x znów matołek nie zrozumiał :P tępak tępak tępak ciebie dziecinko . Pa miłego dnia i smacznej pizzy

Gość gość
Babuniu ale co mnie tępak? Naucz się pisać poprawnie, bo takiej wytwornej i elokwentnej damie nie przystoi pisać z błędami.

Gość gość
12.56 naszła mnie myśl, że może właśnie o to chodzi żeby wywalić brata z żoną z mieszkania (bo my mamy 3 dzieci a oni wcale to niech se sami radzą) a potem może i rodziców, w końcu wnuki muszą mieć jakieś warunki nie ?

Gość Ojla
Nie ma innej rady jak to, że na jakiś czas córki w jednym pokoju, wy z maluchem w drugim. Ze snem może być ciężko ;) Mogą pomóc odpowiednie materace lub kołdry dziecięce jak np. tutaj: http://www.fimex.pl. Ale zaciskajcie jak najbardziej pasa, żeby uzbierać na coś swojego, nie da się żyć w tyle osób w jednym miejscu.

Gość gość
Ciekawe że 60% rodzin mieszka albo kątem u rodziców albo w mieszkaniach do 60m2 a na kafeterii same królewny w pałacach. A te, które tak wyrokują o patologii to rozumiem że zawsze mierzą innych własną miarą... Autorko ja mam mieszkanie w kamienicy powierzchnia 72 M2 ale też dwa pokoje, duże są ale okna są tak ustawione że nie da się ich podzielić. Też oczekuje trzeciego dziecka, moje dzieci są jeszcze małe też się martwie. Co myślicie o antresolach? Nie potrafię się przekonać.

Gość gość
To tak -4 pokoje rodzice 3 dzieci dziadkowie brat męża plus żona-9 osób .6 dorosłych -do jednej kuchni i jednego kibla jednej wanny/prysznica .Jak dzieci podrosną to masakra . ZA 5 lat starsze będą miały po10 . Niedługo pewnie brat się postara i będzie 10 osób w tym 4 dzieci w jednym mieszkaniu. Chyba ktoś czeka na socjalne od miasta :D . TU nie widać chęci /pytań typu -jak zdobyć własny kąt tylko jak konserwować biedę i ...same wiecie co . Kotarka :D powraca .

Gość gość
już nie bądz taka mądra bo jeszcze nie wiesz co cię w życiu czeka i gdzie bedzies z mieszkac . Dzisiaj fajnie jutro może byc blee . xxx owszem nie wiadomo co kogo spotka, wypadek, choroba, pożar itp można w sekundzie wszystko stracic ale juz nie rób męczennicy z autorki, bo tu mamy do czynienia ze świadomym płodzeniem dzieci kiedy sie mieszka u rodziców i wegetuje nie robiąc nic w kierunku poprawy bytu

Gość gość
gość dziś Ciekawe że 60% rodzin mieszka albo kątem u rodziców albo w mieszkaniach do 60m2 a na kafeterii same królewny w pałacach xx przyszła już psycholka i bredzi o pałacach, a kto tu mówi ze ma palac? :o jak sama zauwazyłaś ludzie mieszkają też w mieszkaniach bez rodziców więc da sie godnie żyć no ale to trzeba ruszyć tyłek do roboty zamiast do bezmyślnego rozrodu. Nie widzisz ile nowych domów jednorodzinnych wolnostojących czy szeregowych się buduje? Jak myślisz kto tam mieszka? ufoludki? To nie są jakieś niesamowite konstrukcje niemalże niespotykane na tej planecie tylko normalne osiedla przy każdym mieście i miasteczku, a nawet na wsiach już w tej chwili. Ja mieszkam w takim domu ale ty i tak powiesz, że to niemożliwe, takich ludzi nie ma, a te domy stoją puste. Żaden pałac to nie jest zwyczajne 99m2, tani w budowie, z garażem - kosmos no nie? tylko, że my nie zaczęlismy zycia od du/py strony.

Gość gość
gość dziś a orgazmu nie dostałaś??? Zgadzam się że tu same księżniczki a każda ma mieszkanie że Ho Ho mimo że to mieszkanie jest naprawdę własnością banku. Ale kafetarianeczki wyżej srraają niż duupy mają.

Gość gość
a ty się nie popłacz w tym swoim pudełku u teściowej. Owszem mieszkanie jest przez jakiś czas własnością banku jak ktoś ma kredyt ale większość ludzi z powodzeniem te kredyty płaci i przez te lata żyją jak ludzie, a nie jak świnie w patyku, a po drugie żeby ten kredyt dostać to trzeba mieć kasę i dobrą pracę o czym ty pojęcia nie masz jak te wszystkie nieudacznice zza kotarek. haha kredytowicz to przegryw a kotarianki to królowe życia :D hahaha takie rzeczy tylko na kafe, a ty zazdrościsz jej pewnie tego domu na kredyt, bo tobie ani twojemu Heńkowi nikt by kredytu nie udzielił :P

Gość gość
gość dziś Tak mam kredyt. Uzbierałam na wkład i na ludzie spłacamy ten kredyt i jestem dumna, że jestem samodzielna nawet na kredycie, moje dziecko ma swój pokój jak człowiek, a nie biedujemy w M2 u teściów jak te wszystkie super prawe i sprawiedliwe :P