Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie w blokowisku jest takie smutne! Naprawdę nie zazdroszczę takim ludziom

Polecane posty

Gość gość

Muszę tak mieszkać na studiach i jestem załamana, czuje się jak trybik w maszynie. Z rodzicami mieszkałam w wielkim nowoczesnym domu

Gość gość
wracaj do mamusi

Gość gość
Jestes załamana nie dlatego, że mieszkasz teraz w bloku, tylko dlatego, że tęsknisz i brak Ci mamusi, tatusia , starych kątów. Ja w blokowisku mieszkam od wielu lat i powiem Ci, że tutaj mieszka się po prostu normalnie - mam mieszkanie urzadzone po swojemu, w tym mieszkaniu rodzinę, był zwierzak (teraz juz nie ma), miłych sąsiadów. Blokowisko ma infrastrukture, wię wszedzie jest blisko - do sklepu, lekarza, tramwaju i autobusu, kościoła, apteki itd,. Nie zwalaj winy na blokowisko, tylko częściej jedź odwiedzać rodzinke, a z czasem sie przyzwyczaisz.

Gość gość
Autorko od kiedy mieszkasz na blokowisku w Katowicach? I co podobają Ci się Katowice? Wiem że w Katowicach autorko mieszkasz bo namierzyłem cię po IP

Gość gość
To źle namierzasz, nie wyszło Ci :)

Gość gość
Mieszkam w pięknym dużym domu na osiedlu z lekarzami, prawnikami, jest przepaść między ludźmi z blokowisk, a z mojego osiedla...

Gość gość
Zastanawiam się jak można żyć w 50 metrach, przecież to dramat, sąsiedzi ciągle coś robią, zero prywatności

Gość gość
Mieszkanie w blokowisku ma swoje plusy, wszedzie blisko , do sklepu, szkoly, lekarza. Przychodzisz po pracy do domu i nie musisz sie martwic zeby palic w piecu. Minusem jest to ze w domu z dzialka podczas ladnej pogody mozna sobie wyjsc i posiedziec w cieniu a w bloku trzeba sie dusic w tej klatce

Gość gość
Każdy powinien mieć swój domek, ale wiadomo jak było, komuna upychała masy ludzkie w tanich mrówkowcach z powodu braku kasy nawet na jedzenie w sklepach.

Gość gość
Haha zmartwie Cie, mamy w domu pompe ciepła, więc palenie w piecu to chyba w chatce, a nie w willi

Gość gość
Naturalnie,iż lepiej byłoby miezkac w 200 metrach niż małym bloku tak samo jak lepiej jest jezdzic nowym mercedesem niz starym oplem.. niestety czasami tak sie w zyciu uklada ze nie zawsze ma sie tego czego sie chce. Planowalismy z mezem wybudowac dom,marzylismy o nim. Po czym okazało sie że nie otrzymamy kredyty marzenie legło w gruzach a my mieszkamy w mieszkaniu, ładnym, komfortowym ale jednak mieszkaniu

Prywatność to podstawowe prawo ludzkie. Normalni ludzie mają podglądaczy czy podsłuchiwaczy za zboczeńców.

Prywatność to podstawowe prawo ludzkie. Normalni ludzie za zboczeńców mają podglądaczy czy podsłuchiwaczy.