Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Warszawa nic nie oferuje nie ma gdzie wyjść nic się nie dzieje w wawie

Polecane posty

Gość gość

Czemu w Warszawie nic się nie dzieje i można umrzeć z nudów? Warszawa to jedna pustka ani gdzie WYJŚĆ ANI POTAŃCZYĆ BO WSZYSTKO DROGIE MIMO ŻE SA TEATRY OPERA FILHARMONIA KINA CENTRA HANDLOWE KLUBY ale w teatrach są same nudne smęty oglądać się ich nie da byłam w teatrze polskim i teatrze wielkim i teatrze Capitol i nudziłam się opery i filharmonii mld lubię do kina o do centrów handlowych nie chodzę bo patrzyłam na ceny w galeriach jest drogo nie stać mnie na bilet do kina siłownia fitness wszystko kosztuje na koncerty nie chodzę bo mnie nie stać z pracą ciężko w Warszawie duże bezrobocie brak perspektyw dla młodych ludzie do Anglii na zmywak jadą

Gość gość
A w twojej wiosce słoiku co było? :p:D trzeba było się nie ruszać z twojej wsi skoro Warszawa taka zła jest :D

Gość gość
Ale najgorsze jest to że nie ma lotniczego połączenia z Opolem.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
13:33 opole to duże miasto ma lotnisko Opole - Kamień Śląski niby czemu twierdzisz że to mój temat? Przecież to nie mój temat nie ja go założyłem ja nie wybieram się do Warszawy czemu każdy kto narzeka na inne miasto niż opole w tym na Warszawę to wg was zawsze musi to być ja akurat nie ja założyłem ten temat

Gość gość
Bo mniej więcej ten sam poziom intelektualny.:)

Gość gość
13:33 to ja autorka tego tematu ja nigdy nie byłam w Opolu!!!

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Widać mam coś wspólnego z autorką tematu :D a bym zapomniał wejdź na mój temat na spisie tematów o Wrocławiu i poczytaj wszystkie moje komentarze i odpisz mi chodzi o osiedle gaj w temacie

Gość gość
Autorka napisała głupio i tyle. To nie warszawa nie ma nic do zaoferowania tylko jej nie stać i tyle. Co jak co ale ze nie ma gdzie potańczyć to nie wierzę. Jak chcesz to cie jutro gdzieś zabiore:)

Gość gość
haha jak nie masz kasy to czy to Warszawa, Paryż czy Nowy Jork to będzie mówiła to samo wszędzie.

Gość gość
To ja autorka tematu byłam w Rzymie Berlinie Londynie Paryżu i Barcelonie z chłopakiem z którym już nie jestem wycieczki były na kredyt te miasta dużo oferują nawet dla osób bez pieniędzy są tam darmowe spektakle teatralne i operowe w nie wszystkie ale są i są tam siłownie na świeżym powietrzu itd chociaż jest co robić darmowe wystawy w muzeum promocje w galeriach sztuki itd w porównaniu do tych miast Warszawa nic nie oferuje

Gość gość
Oj już nie biadol. Wejście do muzeum kosztuje grosze. Jak są jakieś festiwale to sztuki na ulicy wystawiają. Nie trzeba mieć jakiś mega pieniędzy żeby się zabawić. .....no chyba że zagramnico chłopak fundowal i nawet nie wiesz ze to kosztowało.

Gość gość
tak? Parę dni temu była noc muzeów, za darmo wejście. Kilkanaście metrów od mojego domu jest park i tam możesz ćwiczyć, taka siłownia właśnie. Ehh słoiki, słoiki te wasze myślenie. Zawsze mnie rozwalało jak przyjeżdzają i się podniecają, że mieszkają tutaj. To tylko miasto.

Gość gość
14:02 chłopak mi to fundowa(ł)

Gość gość
14:04 ja autorka się nie podniecam że mieszkam tutaj jak była noc muzeów w Warszawie to nie byłam bo przez parę dni byłam w szpitalu psychiatrycznym IPIN na Sobieskiego wiesz gdzie to jest?

Gość gość
W Warszawie jest wiele koncertów i festiwali. Jak ktoś ceni sztukę wyższą to na pewno zainteresuje go http://www.polskifestiwalsztuki.pl. W tym roku szykuje się druga edycja tego wydarzenia.

Gość gość
Szukamy osób do dodatkowych testów (Naszą technologie dostaniecie za DARMO). Mimo, że sami już bardzo duże pieniążki zarobiliśmy, to chcemy program rozwijać dalej i udostępniać go dalej tylko w przyszłości będzie on za opłatą. Więcej na HTTP://MGR24.PL

Gość gość
Że nic się nie dzieje to jeszcze małe piwo, u mnie po 22.00 po ulicach chodzą bojówki policyjne, gonią ludzi, przepędzają i straszą, mnie kiedyś policjant w cywilu gonił dookoła dużego skrzyżowania przez pół godziny.

Gość gość
A jeszcze zapomniałam dodać, że był narąbany w 4 spitfajery.

Gość gość
Polecam Kraków , tam nikt nie narzeka na nudę tam nawet nikt na nikogo nie narzeka ponieważ się nie widzą.

Gość gość
Prezydent Krakowa obiecał że raz w miesiącu otworzy wierzeje celem przewietrzenia miasta