Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc8942398432980324980432

zauroczyl mnie szef.

Polecane posty

Gość gosc8942398432980324980432

Witajcie. Zauroczyłam się w swoim przełożonym... to wszystko przez to, że bardzo długi okres czasu robił do mnie maślane oczy, był wyjątkowo miły, prawił komplementy, próbował uwodzić itd... Dodam, że on ma żonę, ja również jestem zajęta i żaden romans nie wchodzi tutaj w grę, to nie w moim stylu. Nigdy bym się na to nie zdecydowała. Doradźcie co mam robić? Jak przestać o nim myśleć?

Gość gość
zapytaj wróża Macieja :P

Gość gość
To daj mu d.u.p.y i będziecie oboje zadowoleni :-P

Gość gość
Matko i te pytania to tak na serio ? 1. Walnij się w palec młotkiem może uda ci się go złamać tak czy i inaczej nie będziesz myśleć o niczym innym wyłącznie o bólu 2. Weź rozpęd walnij się w ścianę chwilowo stracisz przytomność ...może nawet pamięć albo przy odrobinie szczęścia zmądrzejesz :o Nie ma to jak mądre odp na mądre pytania :p

Gość gość
Jest starym chudym wiorem i p******i do mnie smety. P*****l.i tak jakby myślał że mi wszystko trzeba tłumaczyć. Za takie coś miewam ochotę mu p*****lnac. A i jak zacznę rozmowe to on przechwytuje to i nie daje już dojsc do słowa tylko jedzie ze swym asyebistym monologiem. Przemadrzaly bubek. Pewnie w domu nikt go nie słucha :-D

Gość gość
Znam ten typ. Odpuść zanim będziesz cierpieć.

Gość gość
W moim serduszku jest tylko miejsce dla burka w moim cichym ciemnym miejscu też...