Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość julka_czajkowska

zakochalam sie w przyjacielu

Polecane posty

Gość julka_czajkowska

A wiec bedzie dosc dluga lektura ☺ zaczne od pozatku... kilka miesiecy temu moj chyba najlepszy przyjaciel powiedzial mi ze sie we mnie zakochal i spytal sie mnie o chodzenie... wtedy jeszcze tak strasznie dobrze go nie znalam i wiedzialam ze jest typowym podrywaczem. Jednak nasza wspolna przyjaciolka powiedziala mi ze on w zwiazku jest inny. Po dluzszej rozmowie z nim i moja przyjaciolka oraz samotnych namysleniach nie zgodzilam sie aby z nim byc... powiedzial ze przeprasza ale nie chce ze mna komtaktu bo nie umie przyjaznic sie z dziewczyna na ktorej az tak mu zalezy.... minelo troche czasu i znow sie przyjaznimy jak dawniej. Nie dawno napisal mi ze bardzo mu na mnie zalezy nie tylko jako przyjaciolce ale tez... i tu nie dokonczyl zapytalam sie o co chodzi ale mowil ze nie wazne... nie chcialam juz wiecej dopytywac bo keszcze by sie obrazil. Teraz uswiadomilam sobie ze naprawde go kocham... nie moge przestac o nim myslec... chcialabym mu wyznac co czuje ale boje sie ze jemu na mnie tak nie zalezy i nie chce stracic jego przyjazni... co powinnam zrobic? Co mu napisac lub powiedziec? A moze mam o nim zapomniec? Odrazu mowie ze jestem dosyc niesmiala... z gory dziekuje za pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować