Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdalena132654

Starania o dzidziusia. Zaczynamy w czerwcu :)

Polecane posty

Od czerwca planuję zacząć starania o potomstwo. Mam 26 lat, partner 29 będzie to nasze Pierwsze dziecko. Oboje mamy nadzieję, że uda nam się jak najszybciej i że przyszłej wiosny będziemy już w trójkę :) Od jakiegoś czasu łykamy suplementy, ja kwas foliowy, on zestaw witamin ( w tym żeń-szeń na wzmocnienie ;) ) Jak wyglądają Waszw przygotowania do starań i same starania?

Gość przemoc w konkubinacie
Nie partner, tylko konkubent.

Gość gość
Hej autorko. Miałam się starać w tym roku, ale niestety straciłam pracę i musimy to odłożyć :( Z tym, ze my o drugie.

Bardzo mi przykro. Sama doskonale wiem, że stała praca jest bardzo ważna jeśli chce się mieć dziecko. My o dziecku myślimy już kilka lat a dopiero tera udało mi sie znaleźć pracę na czas nieokreślony i uznałam, że to jest ten czas

Gość gość
powodzenia życze zdrowego dzidziusia :)

Gość gość
starania , przygotowania .ile ty masz lat nie wiesz jak w ciaze zajsc

Gość gość
Ja szukam pracy aktualnie byle jakiej byle dali umowę o pracę chociaż na rok. I szybko w ciążę a z tym raczej problemu nie będzie ;) tylko jeszcze trzeba ta pracę znaleźć ehh

Różne źródła różnie podają, jedni piszą że s*x jak najczęściej inni że co 2-3 dni. Chodzi mi też o kwestię badań, ja robiłam TSH i krew, teraz czekam za wynikami.

Na rok to trochę mało. Ja szukałam takiej pracy żeby mieć na czas nieokreślony żeby później mieć możliwość powrotu

Gość gość
Nie, nikt sie nie stara bo nikt nie jest tutaj taką króliczycą jak ty

Gość gość
Jestescie takie glupie czy tylko udajecie? Jak chcecie dziecko to nie ma czerwiec wrzesien grudzien tylko odrazu! Bo planowac to sobie mozecie a to nie jest takie proste. Im wczesniej zaczniecie tym potem wiecej czasu na leczenie, szukanie przyczyn itp. A czas leci.

Gość gość
Nie potrzebna mi umowa na czas nieokreślony bo mi na powrocie nie zależy. Szukam czegokolwiek żeby mieć wypłatę podczas ciąży i macierzyńskie ;) a konkretnej pracy będę szukać po macierzyńskim