Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy jedzą tanie i niesmaczne produkty z Biedronki ?

Polecane posty

Gość gość

i twierdzą, ze to ta sama jakość co markowe ? Wy chyba jesteście jakimiś wieprzami, świniami którym chemia wyżarła kubki smakowe... groszek czy kukurydza konserwowa z biedry vs bonduelle, to drugie jest po prostu dobre, wczoraj jadlam kukurydze bonduelle i byla slodka, smaczka, chrupiąca, pachnąca...a kiedys kupilam tą tanią podrobe biedronkową i sucha niedobra niewiadomego pochodzenia (pewnie GMO) to samo groszek, ble... Herbata Minutka to wiadomo, zmielone śmieci i pomyje, a niektorzy porownuja minutke do dilmaha hahaha :) chipsy Top Chips są wyraznie duzo gorsze w smaku niz Lay's, podróba ketchupowych Cheetosów, ble malo ketchupowe napompowane chrupki :O tak jest ze wszystkim, produkty ''Wyprodukowano dla Biedronki'' to gorsze odpady

Gość julka19xx
Nie jedz tego syfu. Dobre są płatki owsiane, warzywa surowe, owoce, nabiał, mięso, woda, grachamki, kawa.

Gość gość
I co czujesz się lepsza ? Niektórych nie stać a niektórzy wola zaoszczędzić na urlop a nie nawpychac się drogiego jedzenia i wysrac te pieniądze

Gość gość
Ja też nie przepadam za żywnością z Biedronki ale czasami kupuje tam jakieś kosmetyki lub inne rzeczy czasami są niezłe okazje. Ale nie rozumiem jak ludzie kupują np jak jest promocja na pierś z kurczaka raz byłam świadkiem jak Babka miała tego cały koszyk, i nie tylko ona przecież to sama chemia ja bym tego mięsa nie tknęła. I tak samo chemiczny chleb a ludzie kupują z 10. Przecież to nie zdrowe. I też dziwi mnie że w biedronkach ludzie urywają zakrętki od kosmetyków otwierają kasze makarony . Czego oni tam szukają przecież w kaszy jest kasza?

Gość gość
pieczywo w marketach jest okropne, a w biedrze szczególnie, nie wiem jak można to jeść

Gość gość
Co to za oszczędzanie gdy raz poszłam do biedro w czasie wypłat 500+ to zamiast kupic cos porządnego do jedzenia to Ci ludzie całe koszyki chipsów słodyczy gotowych pizz tortilli lassagne. Same niezdrowe chemiczne rzeczy.

Gość gość
Kolejny durny temat o Biedronce jakich setki na tym forum.To jakis rodzaj zbiorowej psychozy?Tylko jeden market jest w Polsce,ze trzeba tematy o nim zakladac?

Gość gość
W Biedronce są dobre łososie :P

Gość gość
A na kafeterii jak zwykle znawczynie tym razem od zdrowego jedzenia, które uprawiają zboża ekologicznie, pieką chleb w piecu i jedzą same zdrowe mięso , hahaha

Gość gość
Jaka oszczednosc kupujac w biedronce,tosz tam ceny wysokie a jakosc slaba. Za taką jakosc produktu to ceny z kosmosu.

Gość gość
nie pitol, pewnie część produktów jest "no name" ale na dużej części można sprawdzić producenta i okazuje się że np. ketchup o głupiej nazwie produkuje Heinz, ciastka o dziwnej nazwie produkuje Tago, niektóre kawy Mokate itd itp. Więc są takiej samej jakości jak markowe tylko tańsze bo pod inną nazwą. I od razu uprzedzam, jak uważasz, że taki Hainz specjalnie zmienia całą linię produkcyjną, żeby wyprodukować coś tylko dla Biedry, to walnij się w główkę i nie odpisuj...:)))))

Gość gość
zgadzam sie z kolega powyzej, nawet wedliny jak sie sprawdzi to "sokolow" albo inne znane, wiele jest zreszta takich rzeczy i w biedrze i w lidlu i w markach sklepowych tesco czy auchan. Pozdro

Gość gość
Kocham Biedronke no i co zatkało kakao? haha

Gość gość
i co z tego, ze Sokołów ci zrobi kiełbase ? Tarczyński przykładowo produkuje kabanosy o roznej jakości, inne pod swoją marką, inne dla Biedronki, inne dla Lidla itp poczytaj składy. Mokate to są dobre kawy ? Mokate to firma która ma obecnie zakaz sprzedaży swoich herbat w Czechach, tamtejszy urzad kontroli wykazał, ze w w polskich herbatach z mokate są niedozwolone substancje w tym scopolamina, ona dziala nawwt w mikro dawkach :O Sa firmy i firemki, producent który ma produkty naprawdę wysokiej jakości nigdy nie zniży się do poziomu szmaciarza producenta chłamu dla dyskontu :D powtarzam: czytajcie składy i sprawdzajcie w necie jak czegos nie wiecie, biedronka ma fatalną jakość ok 50% asortymentu, lidl ma troche lepsze ale tam wiekszosc rzeczy niemieckich i troche drozszych, aldi ma sporo ciekawych rzeczy np soki nfc w lodówkach ale tam maly asosrtyment, sklepów mało Unikam biedronki jak ognia, brudno tam, śmierdzi, burdel w sklepach, nie widzialam czystej porządnej biedronki, wszystkie są paskudne i odpychające, wole chodzic do polskiego Lewiatana, Piotra i Pawła, Mili, Społem ewentualnie lidla bo mam 100 m od domu

Gość gość
Sama jestes odpychająca ruro.

Gość gość
do autorki powyżej a wiesz czemu czysciej jest w tych marketach ,bo tam klijentów jak na lekarstwo, ostatnio jak byłam tam,to poczułam się nieswojo, market wielki a w nim 3 osoby i wrażenie że ochroniarz tylko na ciebie patrzy brr.

Gość gość
W Biedronce kupuje głównie papierowe ręczniki papierowe toaletowy chusteczki higieniczne domestos jogurty ser owczy ser Hawarti jakieś słodycze bo można tam kupić i wedla i milke i inne znane marki. Wędliny wszędzie są okropne bo zawierają azotany które są mega szkodliwe a służą do konserwacji żywności głównie wędlin. To już wolę kupić np idziecie z indyka i go upiec.albo surowa szynkę i tez ugotować. Aha i fakt w Biedronce koszyki są tak brudne ze aż odpychaja.