Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Przestraszonaa20

ból i duże powiększenie migdałka od wczoraj.Przy przełykaniu Ból okropny.zdjecie

Polecane posty

Gość Przestraszonaa20

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/18762537_1367247276687606_1828226914_n.jpg?oh=7a7ae5563515a69e8a2b3dd330a1f6c4&;oe=592C04DA wyżej zdjęcie Więc od początku-wczoraj siedziałam sobie na komputerze piłam zimny napój prosto z lodówki. Dosłownie po jakiejś godzinie nagle źle się poczułam,zaczęło boleć mnie gardło(w sumie migdał) ale tylko z prawej strony,zrobilo mi się słabo i zimno.Myślałam,że to grypsko-wzięłam szybko leki i do łóżka. Noc katorga,budząc się ok godz.3 poczułam,że migdałek znacznie się powiększył(uczucie jakbym miała obce ciało w buzi) Podreptałam więc do łazienki,włączyłam latarkę w telefonie i w sumie to sie przeraziłam,prócz z tylu delikatnych białych kropeczek zobaczyłam czerwoną wypukłą plame(to ona najprawdopodobniej spowodowała to uczucie ciała obcego,jest wyczuwalna) Okropnie boli mnie ten migdal,gdy nie przełykam. Dodam jeszcze,że migdalek jest tak powiekszony,ze spokojnie moge wsadzic sobie troche palca w buzie i go dotknąć. Bardzo sie boje,że to np. jakieś raczysko. Mam 20 lat i palę papierosy. Wizyte u lekarza mam później,ale chciałabym poczytac o tym co może mnie czekać. Może ktoś miał podobnie? Bardzo proszę o rady.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować