Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość gość

Hej, przymiezam sie do kurna drugie fotelik dla dziecka, znalazlam fotelik eurobaby bsx w ktorym mozna wozic dziecko i tylko i przodem, niby przyszedl jakis test ale wiadomo jak to jest napisac to se mozna wiele. Spotkal sie ktos z tym fotelikiem? Ma jakies testy czy to tylko produkt fotelikopodobny?

Gość gość
Aha cena okolo 400 zl przedzial wagowy 0-25 ale zapewne tak dlugo nie posluzy ze wzgledu na oslony boczne. Widzialam go w internecie ale wiem ze fotelik trzeba przymiezyc do samochodowy i do dziecka.

Gość gość
Mysle ze cos podejrzanie tanio. Ja za fotelkk placilam 1500 rwf 0 do 25kg. Podaje te kwote tylko do porownania jakie sa ceny fotelików.

Gość gość
Za 400 zł to niewiem co on przeszedł ... Jeszcze w opcji podwójnego mocowania to jakoś niemogę uwiezyc że jest sprawdzony. Mój fotelik kosztował ponad 800 a jest tylko w jedną stronę.

Gość gość
Ehhhh, nie wiem tyle tych fotelikow wszystko do siebie podobne a ja mam tylko 500 zl a fotelik potrzebny na juz, chyba beda musiala kupic taki tylko przodem :(

Gość Dominica8
Sprawdźcie sobie fotelik Carlo z mocowaniem ISOFIX, ja używam go także jako zwykłe nosidełko, można go wczepić do wózka z oferty tego samego producenta. Najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka, na to trzeba zwracać uwagę, nie polecam kupować fotelików w marketach.