Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kombinuje i mam! w tym kraju sie inaczej nie da

Polecane posty

Gość gość

Mam macuerzynskie 1100zl do tego 500plus i 100zl rodzinnego Zarabiam na czarno 1300zl na pol etatu Maz tez ma jakies grosze na umowie a reszte pod stolem Razem mamy okolo 6,5tys i w nastepnym roku dostaniemy mieszkanie komunalne na ktore jus dlugo czekam i je oczywiscie wynajmiemy:) mozna Mozna:)

Gość gość
Do czasu. Policja skarbowa działa, i to skutecznie.

Gość gość
My społeczeństwo za to płacimy.

Gość gość
lepiej nie wypisuj takich zeczy na forum trzymaj to dla siebie

Gość gość
Skarbówka musi najpierw udowodnić. Jak nie trzymają tej kasy z pracy na czarno na koncie, nie kupują mieszkań i drogich aut, to skarbowka może ich cmoknąć.

Gość gość
Jakbym uczciwie pracowala to bysmy mieli ze 3tysiace na wszystko W tym kraju inaczej sie nie da:(

Gość MLXIII
oczywiście tym tematem chcesz pokazać , że pomysł PiS aby pomagać biednym Polakom nie ma żadnego sensu , ponieważ Polak jest 'cwany' i nawet oszuka rząd PiS, mieszkanie otrzyma i mieszkanie wynajmie a będzie mieszkać nadal w ziemiance ! generalnie można i tak kombinować ale weź poprawkę , wynajmiesz to mieszkanie otrzymane od PiS i najemca nie będzie płacił za wynajm lokalu , wymieni zamki itd. nie wejdziesz do lokalu i nagle 'ktoś' dojdzie do wniosku, że w tym lokalu zamieszkała rodzina wielodzietna i tej rodzinie należy się to mieszkanie a prawa do lokalu nie posiadasz, więc kto straci na tej transakcji ? czy chcesz się wozić po sądach ?

Gość gość
A kto powoedzial ze od pisu mieszkanie dostane? Chodzi mi o komunalne. Po pierwsze interesuje mnie najem okazjonalny i napewno nie wynajme rodzinie z dzieckiem:)