Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Co sądzicie o województwie opolskim.? Chcielibyście mieszkać w Opolskim

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Województwie?

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Województwo opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce bo od województwa opolskiego biedniejsze są woj. Lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie i świętokrzyskie a na takim samym poziomie jak opolskie jest lubuskie (nie mylić z biedniejszym lubelskim jak powyżej) Oraz kujawsko - pomorskie

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość Ratujmy Aresa z Niewoli
Ja wolę swoje dolnośląskie, chociaż sie urodziłam w Jeleniej Górze, to miasteczko mniejsze od Opola i bardzo je lubię i odwiedzam często rodzinę i przejeżdżam przez Wałbrzych tam gdzie byłeś na komunii

Ja też lubię dolnośląskie

Ja w Opolu nigdy nie byłam jeszcze. Ale co roku oglądałam festiwal

Dolnośląskie też lubię właśnie wróciłem z Wrocławia pół godziny temu

No wiem pisałeś, że byłeś u wujka, ja byłam pół dnia na działce ale strasznie gorąco nie da sie wytzrymać

Powiedz mi Mateusz czy ten nick " góry opawskie województwo opol " jest Twój? Ten z obrzydliwym avatarem?

A ty w jakiej dzielnicy Mieszkasz Ps pisałaś do mnie ze nie lubię Wrocławia odpowiadam to nie to że nie lubię bo lubię Wrocław ale nie cały lubię okolice szpitala we Wrocławiu na Borowskiej bo są w spokojnej okolicy i kilometr od szpitala są już pola uprawne i łąki lubię psie pole również ale nie lubię przedmieścia oławskiego we Wrocławiu nie lubię dzielnic gdzie są ciasne uliczki i stare brzydkie obdrapane kamienice lubie dzielnice jak psie pole kozanów huby i gaj bo huby są blisko szpitala na Borowskiej gdzie jeżdżę do wujka a gaj graniczy z hubami a szpital na Borowskiej jest na Gaju lubię Wrocław ale zależy jaką dzielnice

Ten nick góry opawskie woj opolskie z obrzydliwym nickiem nie jest moj podszyw mi go ukradł i dał mi takiego avatara ja ten nick wymyśliłem ale on mi go ukradł... Poczytaj komentarz powyżej z 20:20 i odnieś się do niego Ps ja we Wrocławiu jestem co drugi dzień bo do Wrocławia nie mam daleko ja do Wrocławia mam 75 km a do Opola 60 km

Teraz mieszkam niedaleko arkad włocławskich i teatru Capitol

To jest oczywiste normalne, że każdy ma swoje odczucia i każdemu podoba sie coś innego, ale nie można skreślać miasta za drobne niedoskonałości, zwłaszcza,że Wrocław to miasto stare,turystyczne, multi kulti, wiadomo,ze są dzielnice zaniedbane jak np.w Warszawie czy Krakowie. Mniejsze miasta nie mają takich dzielnic - slumsów, bo łatwiej w nich utrzymać porządek i nie ma tyle meliniarstwa,mopsiarzy i bezdomnych co w wielkich miastach.

W teatrze muzycznym Capitol byłem kiedyś na szkolnej wycieczce na jakiejś operetce czy czymś tam nie pamiętam bo to było w gimnazjum ja często do kina do magnolia park i korony jeździłem byłaś kiedyś w koronie? Ps mógłbym jechać też do kina czy teatru do Opola ale do Opola nie mam bezpośredniego połączenia kolejowego musiałbym z przesiadka pociągiem jechać chcąc jechać do kina teatru czy filharmonii do Opola ale do Wrocławia mam łatwiejszy dojazd bo mam tam bezpośrednie połączenie kolejowe z Wrocławiem Ps ja mam do Opola 60 km nie licząc wiosek przyłączonych do Opola 1 stycznia 2017 roku które jak wioski nie wyglądają tylko jak przedmieścia a do Wrocławia mam 75 km przez Oleśnice i 80 km przez Oławe czy 75-80 km to daleko czy średnio? Ja najczęściej autem do Wrocławia jeżdżę dziś też autem i autem to jakaś godzinę z kawałkiem się jedzie czy to daleko czy średnio? Czy blisko?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Ja do Jeleniej Góry ok 1,5 godz. Moim zdaniem masz niedaleko wszędzie bo i do Wrocka i do Opola a lepiej sie mieszka w mniejszej miejscowości bo jest bezpiecznej

Gość gość
Up