Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ze mną od następnego cyklu? Ciąże z terminem marzec,kwiecień 2018

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chciałam założyć osobny,całkowicie odrębny temat od typowo staraczkowych. Chociaż oczywiście wszystkie staraczki mile widziane. :) Jestem po poronieniu, to była trzecia ciąża,mam już 2 dzieci. Ten cykl sobie odpuściłam,chyba trochę ze strachu. Chciałabym zacząć starania od kolejnego cyklu, u mnie akurat kolejna @ ma być 8.06. Czy któraś z was chciałaby popisać na tym wątku? Wspólnie przez to przejdziemy i liczę na to,że się uda. :)

Gość mniam_mniam8
Ja. :) Mam 25 lat, i 3 letnią córeczkę. Staralismy się z mężem o drugie dzieciątko 4 miesiące, jak się udało,to niestety w 7 tc poroniłam. :( Ale nie poddaję się. Autorko,a ile ty masz lat, w jakim wieku są twoje dzieci? U mnie @ skończyła się wczoraj, wiec czekamy. :)

Gość gość
Tu autorka. :) Chyba zapiszę sobie jakiegoś nicka. ;) Ja mam 29 lat i 2 dzieci: niespełna 8- letnią córkę i 2-letniego syna. Ja poroniłam późno,bo w 11 tc, co dość mocno przeżyłam,ale wiem,że takie rzeczy się zdarzają i dlatego nie chcę się poddawać. :)

Gość gość
tez bym sie chciala przylaczyc, mam 23 lata,poronilam tez niedawno,jestem od roku mezatka i probujemy dalej - to nasze 1 dziecko i bardzo nam zalezy. :) jestem z Poznania.

Gość gość
Ja zaczęłam starania w tym miesiącu. 10.05 miałam okres i próbujemy co dwa dni. Kwas foliowy biorę od dawna. staram się ograniczać kawę i pić dużo wody. Nie wiem ile mi zajmą starania. Mam już jedno dziecko, ma roczek.

Gość gość
Wy chyba tych facetow traktujecie jak maszynki do zapladniania