Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko nie ma dnia dziecka

Polecane posty

Gość gość

bo nie mam na prezent, ponieważ mendy pisowskie nie dają mu 500+ i nie stać mnie,

Gość gość
A jak nie było 500 plus to też nie miało? :P

Gość gość
Oo 500+.. no to zaraz sie zacznie ;-)

Gość gość
Jeżeli nie stać Cię na dziecko to go nie miej. Tylko debile robią sobie dzieci nie mając na nie pieniędzy.

Gość gość
Wcześniej też nie miało dnia dziecka to co za różnica. Chyba, że kiedyś więcej zarabiałaś i było Cię stać.

Gość gość
To go na piknik z tej okazji zabierz-miasta organizuja-do tego lody czy co tam lubi i czas tylko dla niego

Gość gość
moje też nie będzie miało. choć prezent dostanie to właśnie czasu mu nie poświęcę w tym dniu bo muszę iść do pracy. A u nas w mieście zamiast zrobić jakiś piknik w sobotę to robią w czwartek, chyba właśnie dla bezrobotnych 500plusowcow :(

Żeby zorganizować Dzień Dziecka wcale nie trzeba poswięcać ogromnych ilosci czasu, czy pieniędzy. Moim zdaniem wystarczy chociażby godzina wspólnie spędzonego czasu i oryginalna atrakcja, jak chociażby https://pokazy-iluzji.pl/dla-dzieci/ Nie wydacie forttuny, a jestem przekonana, ze wasze dzieci docenia taką małą, magiczną niespodziankę ;)

Gość gość
Ile tematów jeszcze założysz o ,,pisowkich mendach,, i 500+? Nie lepiej wyżalić się w jednym niż zaśmiecać forum ?