Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i nie wiem co chce robic w zyciu

Polecane posty

Gość gość

Porazka. Mam skończone liceum i tylko tyle. Pracowałam a to w markecie, a to gdzieś w biurze, na produkcji, miałam kilka prac. W żadnej nie czuję się dobrze , nie mam zainteresowań , nie wiem w jaka stronę iść

Skoro szłaś do liceum to powinnaś była wcześniej mieć palny na studia. Na jakim profilu byłaś? A skoro nie chciałaś iść na studia to po cholere do liceum?

Gość gość
w stronę słońca ! :)

Gość gość
Nie tylko ty tak masz. Ja mam 27 lat i skończone studia a i tak nie wiem co bym chciała tak naprawdę w życiu robić, jak narazie zdecydowałam się być mamą zobaczymy jak mi to wyjdzie, no ale wychowawczy szybko zleci i znowu trzeba będzie do pracy, no nic może jeszcze znajdę taką która będzie mi naprawdę odpowiadać a nie tylko być znosna

Gość gość
Powiem szczerze, ze nigdy nie mialam ulubionego przedmiotu, jakiejś pasji (jedyne zainteresowania które szybko mi się nudziły), ale chciałam studiować . Nauka przychodzila mi z latwoscia ale teraz nie widze sensu studiowac na sile bo oplacalny kierunek itd. Nie lubie przedmiotow scislych i np nie zmusilabym sie nigdy zeby studiowac jakis scisly kierunek, w humanistycznych nie widze siebie.Poszlam do liceum na profil psychologiczny (miałam rozszerzona biologie, polski i chyba historię) bo myslalam,ze pojde na studia psychologiczne albo jakies pedagogiczne, w 1 klasie stwierdziłam, ze to nie to i myslalam zeby pojsc na kosmetologie ale tez zrezygnowalam.

Gość gość
Zostań nierobem rób dzieci i żyj z 500 plus