Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci co z wami?

Polecane posty

Gość gość

Niby chcecie kobietę normalna, która umie gotować zająć się domem i ma instynkt macierzyński. Nie maluje się wzywając i nie ubiera. Skoro tak to po jaki chuj większość waszego gatunku ogląda się za blond biusciasta Barbie i potem taka kochana ciepła żonka jest zdradzana przez męża z taką lafirynda. O co wam k***a chodzi? Chcesz Barbie to weź sobie ją za żonę...

Gość gość
Lubie wulgarne baby w mini szpilkach i pończochach

Gość gość
Bo jedni co chcą Barbie, a drudzy normalną kobietę.

Gość gość
Mam zone super laske i tak ogldam sie za ladnymi to normalne o co ci chodzi mam bmw a patrze na jaguara jak jedzie obok mnie

Gość gość
O to że ciepłe i kochające żonki są zdradzane z lafiryndami. Czytanie ze zrozumieniem...

Gość gość
No moja kumpela tak miała. Jest cudowna kobieta. Świetna matka. I jej mąż (były juz) romansowal sobie z cizia. Jego tłumaczenia że to tylko sex. Super. Tyle że mojej kumpeli nic brakuje. Świetna figura mimo 2 ciąż, piękna długowłosa szatynka. Też nie rozumiem takich facetów. Mają w domu piękna żonę a ****aja się na boku. Sex można z żoną uprawiać wystarczy rozmawiać o swoich fantazjach z mężem i realizować.

Gość gość
Może pożycie było rzadkie? Nie chciało jej się, albo się zmuszała.

Gość gość
Z tego co zawsze opowiadała to sex był udany i częsty. Dopiero on zaczął unikać jak już miał tą kochankę

Gość gość
Brutal anal bez kondoma.

Gość gość
Coś Ci się pomieszalo. Pierwsze zdanie ok. Ale chcemy aby ta fajna mama i nasza żona ubierają się seksownie i modnie zachowując przy tym klasę. Oczywiście że nadal będziemy się oglądać ale zazwyczaj na tym się skończy. ;) no chyba że będzie super super super ideał kobiety. Tzn to co powyżej plus to że lubi trójkąty. Ale wtedy to zawał z nadmiaru szczęścia.

Gość gość
Nie no rozumiem. Oglądanie oglądaniem ale zdrada? Bo co bo na horyzoncie pojawiły się długie nogi o ładna buzia? O to mi chodzi. W domu piękna żona a i tak niektórzy zdradzają. Trójkąty? Związek to dwie osoby nie 3. Chciałbyś żeby twoja żonę na twoich oczach posuwal inny facet? Bo ja bym nie chciała żeby mój mąż bzykal jakąś panienke i mnie jednocześnie obrzydliwe

Gość gość
Dla ciebie obrzydliwe dla innych nie. Poza tym to że bzykne inna to wcale nie znaczy że moja mi się nie podoba czy jej nie kocham. Przecież żonie nic nieubedzie jak.cos.na boku zalicze. Poza tym sex a miłość to dwie różne sprawy. Żona jest od spraw ważnych i najwazniejszych: miłości, dzieci nawet kasy. A kochanka to taki relaks, nic nie znaczący.

Gość gość
Oby twoja żona też znalazła kogoś na relaks. Jak można być takim dupkiem. Lepiej się uprawia seks z miłości a nie z jakąś k***a co miała więcej chujow w modzie niż normalna kobieta frytek...

Gość gość
Musisz zaakceptować to że kobiety i mężczyźni się różnią.

Gość gość
Bo sie zwiazala z *****czem nieprawiczkiem