Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu mieszczuchy twierdzą że mieszkać na wsi to wstyd i nuda?

Polecane posty

Gość gość

Co za tępe przygłupy to piszą co co wy to piszecie z zazdrości? Że gnieździcie się w małej klitce w bloku z balkonem bądź bez z małą przestrzenią bez podwórka i co zazdrościcie nam że na wsi mamy większe domy duże podwórka ogrody sady możemy się na podwórku poopalać możemy poleżeć na kocu zrobić grilla rozłożyć namiot nie trzeba psa wyprowadzac bo ma duże podwórko dzieci mają gdzie się pobawić Ps w każdej wsi jest plac zabaw świetlica boisko sklep dzieci tam mogą iść piszecie że na wsi to nuda? Tak? Przecież na każdej wsi jest internet telewizja radio gazety prasa można sobie pooglądać tv posiedzieć na internecie Facebooku kafeterii itd można posłuchać muzyki można potańczyć uprawiać jofe można pobiegać pojeździć na koniu na rolkach Wrotkach można pojeździć na deskorolce rowerze hulajnodze uprawiać nordic walking poczytać książkę można iść na spacer dzieci mogą się bawić w ganianego chowanego na podwórku czy nawet w dom szkołę mogą pójść na wsi na plac zabaw boisko pobawić się w lesie pograć w siatkę nogę pojeździć na rowerze rolkach Wrotkach czy deskorolce itd i co na wsi jest nudno? Na wsi można zrobić imprezę można porozmawiać itd i co nudno jest?

Gość gość
Jak chcecie jechać do kina teatru na zakupy czy do zoo to co za problem wsiąść w auto i pojechać do większego miasta do kina czy teatru czy filharmonii czy np do zoo i muzeum? I w ten sam dzień wrócić co za problem Ps na wsiach też są banki stacje benzynowe szkoły przedszkola poczta zakład fryzjerski cmentarz jest parę sklepów w tym budowlanych jest supermarket restauracja bank ośrodek zdrowia apteka tak jest np w mojej wsi gminnej stolicy mojej gminy która jest 8 km od mojej wsi i w 5 minut autem tam dojedziesz to szybciej niż stojąc w korkach w mieście Ps i co nudno jest na wsi? Gdyby nie wieś i rolnictwo to byście z głodu w mieście zdechli wy zazdrościcie że mnóstwo rolników w Polsce ma duże i nowoczesne traktory kombajny itd gdzie jeden traktor jest więcej warty niz wasze mieszkanie w bloku w mieście tak ma mój sąsiad...

Gość gość
Skoro wieś jest taka zła to czemu więcej ludzi wyprowadza się z miast na wieś niż ze wsi do miasta?

Gość gość
Up

Gość gość
niektórzy ludzie po prostu na starość wyprowadzają się na wieś, czyli tam skąd przyszli.:)

Gość gość
od lat 90-tych caly czas nastepuje wieksza migracja ludzi ze wsi do miast niz na odwrot. wg dancyh GUS za 2015 rok wies zamieszkiwalo tylko 39.7% obywateli, zas miasta aż 60.3% ludnosci (dane za 2015 rok)

Gość gość
15:23 ile razy szmato mam ci powtarzać że jest odwrotnie i że masz poniżej zera procent racji szmato nie wierzysz że jest odwrotnie niż piszesz i że więcej ludzi wyprowadza się z miast na wieś niż ze wsi do miasta? Dane GUS Oraz Eurostat nie wierzysz to wpisz sobie w Google ucieczka ludzi z miasta na wieś i sobie poczytaj jak nie Wierzysz

Gość gość
gość dziś kvrwiarzv nie pleć bzdur!!! kłamco zasrany.

Gość gość
15:37 w czym jestem gorszy od ciebie? Tylko dlatego że jestem ze wsi?

Gość gość
gość dziś w tym ze jestes niekulturalny i klamiesz