Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieśmiała dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam pytanie do was, znam jedną dziewczynę z pracy. Trochę pisałem z nią na fejsie, ale w pracy czasami mijamy się spojrzeniami. Najwidoczniej boi się mojego towarzystwa. Od dłuższego już czasu nie piszę do niej bo sama nie próbuje odpowiadać a jak już to zrobi to zdawkowo. Jak próbowałem w realu do niej zagadać i powiedzieć na początku zwykłe "cześć""siema" ona dostawała jakiejś silnej blokady i nie potrafiła ani słowa z siebie wydusić, jak drugi raz za jakiś czas spróbowałem to pognała do przodu. Mimo to widzę, że jest zainteresowana ale nie wiem co jej w głowie siedzi i jak do takiej dziewczyny w ogóle podejść jak boi się rozmowy. Sama w jednych z ostatnich wiadomości z fejsa podała mi dobrowolnie ( nawet o niego nie pytałem) swój numer telefonu. Chociaż mam jej numer to milczy. Czy w ogóle próbować napisać do niej smsa z jakaś propozycją wyjścia gdzieś jak widzę u niej takie blokady jakieś ? nie mam pojęcia, dziewczyny co o tym myślicie i proszę pisać z głową nie jakieś żąrty sobie robić :) z góry dzięki

Gość gość
to jest jej numer na 100 % raz mi odpowiedziała ale ogólnie jej zachowanie jest dziwne :)

Jeżeli nie jest w stanie nawet odpowiedzieć na zwykłe "cześć" to chyba jest chorobliwie nieśmiała...

Gość gość
może to nie tylko nieśmiałość może nie lubi 'sztucznych' sytuacji, a do takich zaliczają się min. randki (gadanie o niczym to męka)