Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia_11111111

Co myslicie? Pomozcie

Polecane posty

Gość Julia_11111111

Witam.. Mam taki problem.. okres spoznia mi sie rowny tydzien ;/ czasem miewam nieregularny ale pare dni.. mialam teraz matury,nie sresowalam sie za bardzo.. wspolzyje z chlopakiem ponad 2lata, zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywa, ostatnio naszlo nas na kilka "wlozen" na poczatku bez gumki, doslownie 4-6 wlozen, potem od razu prezerwatywa. Okresu nie mam tydzien bialy sluz jest.. (czasem tez mam taki nornalnie) ale boje sie ze to ciaza :( jesli do piatku nie bede miala zrobie test, ale jak sadzicie jest szansa ze moge byc w ciazy?:(

Gość Cleo1976
"Włożenie" bez gumki nazywa się stosunek przerwany i nie jest dobrą metodą antykoncepcji, bez względu na to, czy doszło do wytrysku czy też nie.Spóźnienie miesiączki o 7 dni nie wskazuje (jeszcze) na ciążę.Biały śluz jest charakterystyczny raczej dla okresu niepłodnego przed miesiączką, ale radzę Ci, kup sobie tester Donna lub Afrodyta ze śliny, wtedy będziesz wiedziała na pewno, kiedy możesz pozwolić sobie na seks bez prezerwatywy.Domowy test ciążowy możesz wykonać najwcześniej po 14 dniach od stosunku.Jeżeli miesiączka potem się nie pojawi, powtórz go potem za 4 dni i ponownie po 3 dniach.Ten trzeci będzie wiarygodny w 100%.

Gość Julia_11111
Dzieki Bardzo! Troche sie uspokoilam! A juz okolo 3 tygodnie mija od ostatniego stosunku, czyli test powinirn byc wiarygodny?

Gość Cleo1976
Tak.18-21 dni po ostatnim stosunku prawie w 100%.

Gość Julia_11111
Jestem w ciazy.. nawet sie ciesze! Dzieki za wsparcie :)

Gość gość
serio? własnie dlatego zabezpieczać trzeba się zawsze. od początku. I najlepiej współżyć w dni niepłodne. Jedna z dziewczyn napisała o testerach owulacyjnych. To swietny sposób na ich wyznaczenie.

Gość gość
podobno są wielokrotnego użytku. Tzn na ile"testowań" wystarczają?