Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to poronienie ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc ! Miałam nietypowa sytuację gdyż podczas stosunku okazało się że zaczęła lecieć mi krew okres skończył mi się praktycznie dwa dni temu dodam że miałam go dłużej niz zawsze i bardziej obfity i nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby po skończeniu okresu praktycznie po dwóch dniach dalej leciała mi krew po stosunku po widoku krwi pobiegłam do toalety gdy oddałam mocz zauważyłam skrzep nigdy dotąd czegoś takiego nie mialam leżał na dnie od tego czasu dalej leci mi krew ... Dzień wczesniej miałam skurcze strasznie bolał mnie brzuch ... Ale jest to dla mnie dziwna sytuacja gdyż biorę tabletki antykoncepcyjne niecały rok ... Czy miał ktoś podobną sytuację ? :(

Gość gość
Nie szukaj tu porady, tylko idź do lekarza.

Gość gość
Podczas branie tabletek anty można zajść w ciążę. Jest takich przypadków wiele. Jednak z powodu zniszczonej śluzówki macicy jajo nie może się zagnieździć w jej błonie. Błona śluzowa u kobiet, które nie biorą środków anty wyglądem przypomina "ukwiał". U kobiet, które używają środków anty błona ta wyglądem przypomina zeschnięta ziemię na pustyni. W takiej macicy nowe życie nie może się zagnieździć i dochodzi do poronienia.