Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 36 lat i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

poznałam teraz kogoś i nie wiem co robic, wstydze sie isc z nim do lozka. czy ktos tez tak mial. pomocy!

Gość gość
Nie ma czego się wstydzić, nic nie mów i baw się dobrze :)

Gość gość
gość dziś - ewentualnie zesra się z bólu na prześcieradło, ale to szczegół. Autorko, jestem 6 lat młodsza, miałam podobną sytuację i się wycofałam. Nie zdecydowałam się na na bliższą znajomość. Nie wiedziałabym nawet co mam robić i tak dalej, stwierdziła, że nie będę się kompromitować.

Gość gość
Bzykaj się i baw się dobrze. Jakby Cię bolało to powiedz, że widocznie nie jesteś zbyt rozgrzana i dawno nie uprawialas seksu. A jak poleci krew to, że niedawno Ci się skończył okres. Kobiety są mistrzami sciemniania więc na pewno dasz radę:)

Gość gość
Ja pier*** Zawsze może powiedzieć,że na początku woli delikatniej, albo że jakiś czas się nie piep*** Taka twoja rada,że ma się wycofać i potem żałować?

Gość gość
a po co ma kłamać? przecież bycie dziewica to nie wstyd. Ja mam 33 lata i też jestem i sie tego nie wstydze, w d***e mam co o mnie myślą inni

Gość gość z krakowa
Nie wierzę że jakiś mężczyzna miałby Ci to za złe. Ja mam 40 lat i jak mi się jeszcze trafi dziewica to się czuję jakbym wygral w totka. Powiesz mu jeśli zacznie być coś nie tak podczas seksu, choć osobiście wolę jak dziewczyna powie przed wszystkim.