Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Polecane posty

Gość gość
no i się rozmnażaj i bądź wolny od g****a ,co mnie to obchodzi

Gość gość
Co gorsze myśle, ze ta jak myślicie być powinno :)

Gość gość
jesteś przezroczysty nadajesz się dla interesownych suczek ,powodzenia

Gość gość
Jaka miłosc jest interesowna?Który facet zakocha sie bezinteresownie w kobiecie?Tak samo jest z kobitmi partner musi picagac do wielkiej milosci ale to mija z czasem kazdy sie starzeje brzydnie wiec nie zdziwcie sie jak wasi partnerzy zaczna was zdradzać.

Gość gość
No cóż, ja wiem, że miłość istnieje a młoda już nie jestem dawno i życzę wszystkim, którzy temu zaprzeczają aby mieli to szczęście i zmienili zdanie.

Gość gość
Powodzenia w miłości wszystkim niedowiarkom

Gość gość
dlatego kocham piękne dusze a ograniczone unikam ,zresztą szybko ich wyczuwam

Gość gość
Ja sie nie zgadzam . Prawdziwa milosc nie wygasa .

Gość gość
albo inaczej , prawdziwa milosc trwa wiecznie :)

Gość gość
Nie jestem gejem dlaczego obrazacie mnie bo nie wierze w te bajki?Kazdy ma prawo do swoich przekonian

Gość gość
:-) właśnie ,ale prawdziwa a nie podróbki

Gość gość
Trwa wiecznie tylko że takiej milosci niestety nie ma a Ty jestes kobietka naiwna to zrozum że my faceci nie bedziemy kochać żadnej wiecznie

Gość gość pomimo burz
miłość☺ehh

Gość gość
"Jaka bzdura zwiazek z rozsadku jest pwnijeszy bo zwiazek z miłosci sie skonczy i ludzi przestana miec do siebi szacunek kiedy ta miłosc sie wypali." X A dlaczego zakladasz , ze tylko w zwiazku z rozsadku rodzi sie szacunek , a w zwiazku z milosci go nie ma ? Bzdury gosciu piszesz Szacunku moze brakowac zarowno w zwiazku z rozsadku jak i z milosci . Moze byc rowniez zwiazek z milosci z szacunkiem , jak i z rozsadku bez. Nie pisz wiec bzdur .

Gość gość
masz prawo życ bez miłości,zresztą miłośc jest dla wybranych a nie dla przeciętnych ,masz to w co wierzysz i na co jesteś gotowy ,zresztą nie każdy spotka miłość ,dlatego zostają układy ,

Gość gość
przeciętny facecik nigdy nie miał u mnie szans,jest was 98% ,unikam was jak diabeł wody ,

Gość gość
Miłosc dla wybranych>Wiec widzisz sama sobie odpowiadasz,tak to co nazywasz miłoscia nie jest dla precietnhch ludzi ale pamietaj ze kazdy człowiek na starosc albo nawet wczesniej urode piekne cialo moze stracic a miłosc polega na fascynacji fizycnej i nie pisz takich bzdur że miłosc jest dla wybranych bo urode mozna sobie poprawic zawsze tylko trzeba miec kasę.

Gość gość
i dla was jest 98% zwykłych panienek ,wzajemnie się będziecie oszukiwać,i to wasz światek

Gość gość
22.56 dobrze, że są jeszcze inni mężczyźni niż Ty, prawdziwi! Może i jestem naiwna, ale miałam szczęście i spotkałam prawdziwego! Daaaawnoooo temu!

Gość gość
ja kocham dusze nawet w starym ciele ,osiołku ,hormony to hormony,co ja poradzę że nie rozróżniasz pojęć

Gość gość Kobietka naiwna
"Trwa wiecznie tylko że takiej milosci niestety nie ma a Ty jestes kobietka naiwna to zrozum że my faceci nie bedziemy kochać żadnej wiecznie" X I vice versa:) Niektore kobietki tez nie kochaja wiecznie , niektore w ogole :p I nie zdziw sie jak trafisz na taka , ktora pokochasz do smierci a moze i na wieki . Choc tego sobie chyba nie zyczysz ;)Nie mozesz tego wiedziec i byc tego pewnym :)

Gość gość
Miłość jest dla wybranych bo nie można (i nie powinno się) kochać każdego, przecież coś musi być wyjątkowego w tej osobie :)

Gość gość
23,01 ja też ,też dawno temu,oni myślą że skoro on jest szympans koledzy szympansy to że absolutnie każdy to szympans,jakbyś posłuchał mojego co on o was mówi to byś już nigdy mu się nie zwierzał,ale on ci tego wprost nie powie

Gość gość
"Miłosc dla wybranych>Wiec widzisz sama sobie odpowiadasz,tak to co nazywasz miłoscia nie jest dla precietnhch ludzi ale pamietaj ze kazdy człowiek na starosc albo nawet wczesniej urode piekne cialo moze stracic a miłosc polega na fascynacji fizycnej i nie pisz takich bzdur że miłosc jest dla wybranych bo urode mozna sobie poprawic zawsze tylko trzeba miec kasę." X Widac dorosly dzieciaczku , ze nigdy nie kochales , no chyba ze tylko cialo . Moze jeszcze kiedys dorosniesz :p Milosc moze na ciebie spasc w wieku 70 lat , pokokasz jakas starsza babcie :p. Kto wie . Lepiej pozno niz wcale :p

Gość gość
a czasem jak coś powie,to mu szympans odpowie dziwny jesteś,no właśnie,są dziwy których nie ogarniacie swoim prostym płaskim umysłem

Gość gość
on nie dorośnie,szympansy na starośc zmieniają się w obleśne zgryźliwe dziady

Gość gość
Oj naiwne kobiety :) Pokochm na zawsze ale wiecznie piekna my faceci nie potrafimy kochac kobiety która zaczyna na naszych oczach sie starzec brzydnac my juz jestesmy tacy,kazdy facet taki jest tylko żaden wam sie nie przyzna nigdy do tego kobita musi pociagac ja do smierci nie dam rady pokochac no chyba że duzo mlodsza i bede wiedzial że nie dozyje czasu kiedy zrobiu sie brzydka i gruba to moze bede ja kochac ale to nie bedzie wielka prawdziwa milosc w która wierzycie :)

Gość gość
znam kilka przykładów udanych związków które trwały latami pomimo starzenia. Ty jesteś po prostu pusty jak wiadro, nie masz żadnych wartości i żadnych nie szukasz.

Gość gość
jesteś zestawem komórek mięsnych i tak postrzegasz człowieka a ja widzę dusze i podobni do mnie też ,ale takich jest 2%

Gość gość
gość dziś my faceci nie bedziemy kochać żadnej wiecznie - jako kobietka nie naiwna dodam, że wy faceci z pewnością nie będziecie kochać wiecznie, bo żaden z was wieczny nie jest to raz a dwa to kochać trzeba "umić"