Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Polecane posty

Gość gość pomimo burz
Prawdziwa miłość to dar, od losu dar Bezcenny skarb Cóż bez miłości byłby wart ten nasz świat?

Gość gość
23:06 plytki jestes jak kaluza . A 80% lasek z kocha twoj portfel , bo jak bedziesz mial 70 to na pewno nie twoje cialo . To sie wyrowna , moze to i dobrze :)

Gość gość
bywają staruszkowie którzy trzymają się za rece albo jedno umiera zaraz po drugim,szympans ma fiuta i chce nim szastać ,ale fiut ci zwiędnie i samiczki uciekną ,i to będzie ten moment zgryźliwego dziada :-)

Gość gość
23:09 o mow za siebie :) bo obrazasz nieobecnych .

Gość gość
Ten szympans to jakis wybrakowany . Niech nie liczy na milosc , chyba ze bedzie kasiasty .20 latka nie poleci na dziadka , ups chyba ze to bedzie wlasnie ta milosc , ale z jego podejsciem to powinien zakochac sie w babci , moze wtedy by zrozumial.

Gość gość
fiut ci zwiędnie już za kilka latek :-) a jak zobaczysz swoje ciało martwe leżące na ziemi i siebie dalej świadomego to będziesz sobie na nowo układać pojęcia

Gość gość
A ja czytam to i jestem kobieta pozielam jego zdanie facei nie potrafią kochac wy mieliscie szczescie bo bylyscie atrakcyjne,ale kazy jest ładny do pewnego czasu nie ma sensu pokładac calego zycia w milosci kazda sie wypali mezczyzni czesto kłamia kobiety że kochaja je takie jakie sa a mysla co innego

Gość gość
widziałam szczerą miłość w mojej rodzinie i wiem, że mój partner naprawdę mnie kocha...a atrakcyjność jest względna.

Gość gośćwiedzma
a mój ukochany gdy śpi daleko przychodzi do mnie we śnie,jako duch ,a że ja czuję duchy ..on myślał że to sny,nie wiedział że ten sen był realny u mnie w domu,to dowód na naszą nieśmiertelność,nie uwierzycie mi w tę historię ale co poradzę,to było dla mnie

Gość gość
Moi rodzice kochali sie zawsze, zmarli po 90tce. Tesciowa z kolei, gdy tesc zmarl, umarla tydzien po nim ( choc byla zdrowa)- nie widziala sensu życia dla siebbie.

Gość gość
23:18 napisz wiecej . To byl sen czy jawa ?

Gość gość
Zmarła bo moze go kochała ale kobiety maja inną mentalnosc albo nawet to nie była milosc już tylko przywiazanie jsli jest sie z kims wiele lat prawie całe zycie to nawet jesli milosc sie wypali jest silne przywiazanie ale to juz nie to samo przywiazanie jest tez do zwierzat a na stare cłowiek kiedy zostaje sam wie ze bnedzie mu ciezko jesli mial kogos przez ponad połowe swojego życia

Gość gość
a miłość to nie przywiązanie? Ty chyba mylisz miłość z erekcją

Gość gość
dla niego to był sen,śniło mu się że jest u mnie i lezy na mnie i całuje szyję ,a w tym czasie ja u siebie byłam mocno przyciśnięta silnym duchem wpijającym mi się w szyję niesamowitą energią ,mogę tylko powiedzieć że duchy nie mają zarysu ostrego jak ludzie,nie mają narządów:-) całują energią

Gość gość
To tylko sen podswiadomosc ale to nie znaczy ze naprawde Ciev kocha

Gość gość
mówię to tylko dlatego że wielu z was nie wierzy że istnieje bez ciała a nawet może podróżować bez ciała ,tzn oobowcy wiedzą

Gość gość
wątpiący są biedni bo zamykają serce na miłość.

Gość gość
Nikt nie zamyka ale normalni mezczyzni w tym brzydkie kobiety wiedza doskonale jaka jest prawda ,zreszta nawet w pop kulturze każdy to pokazuje dla kogo jest miłosc

Gość gość
23.51 nie pisz bzdur. kocha ten k to sam sobie daje szansw na miłość.

Gość gość
Tylko zauwaz że nie sytarczy chciec do tego trzeba 2 osob chetnych

Gość gość
Milosci prawdziwej nie ma-Tylko brzydkie kobiety i mezcyzni Ci normalni bez zaburen wiedza że milosci nie ma tylko ładne lalunie sie oszukuja bo nikt im nie dął w gosc ale kiedy zbrzydna zobacza jaka milosc ich partnerow jest swięta.

Gość gość
ktoś ma żal do losu i nie ma czegoś i dlatego chce innych zrównać ze swoją płycizną ,jesteś albo brzydka albo jesteś kolesiem niezdolnym do milosci i tylko bawisz się cialami albo i nie masz do nich nawet dostępu

Gość gość
brzydka i kwaśna bo niektóre brzydkie znajdują amatora na potwora

Gość gość
Gosc powyzej jestes facetem czy kobieta?Nie masz prawa kogos oczerniac tylko dlatego bo zna życie i wie jaka jest prawda.

Gość gość
ktoś ma żal do losu i nie ma czegoś i dlatego chce innych zrównać ze swoją płycizną ,jesteś albo brzydka albo jesteś kolesiem niezdolnym do milosci i tylko bawisz się cialami albo i nie masz do nich nawet dostępu x A według Ciebie [prawdziwa milosc niby istnieje?Ty te bedzies brzydka to że teraz jestes atrakcvyjna nic nie znaczy bo wiecznie taka nie będziesz

Gość gość
gdy ja będę stara to moje kochanie tez,bedziemy staruszkami,kochamy nie tylko ciało

Gość gość
Twoje kochanie haha żałosne ciekawe czy ty bedziesz dla niego jego kochaniem jak bdziesz stara brzydka pomarczona

Gość gość
chociaż my się bardzo wolno starzejemy oboje ,bo jesteśmy tez piekni w srodku a to tak działa ,wredne jednostki i zgorzkniałe szybciej się starzeją

Gość gość
on tez będzie wtedy taki jak ja stary ,pewnie chłopaka nie masz co

Gość gość
Nie znasz mnie wiec nie pisz bzdur,wiecznie młoda szczupla piekna nie bedziesz rzucasz sie a jakbys wiedziała i znała mysli tych klochajacych na pozor facetów sama bys zwatpila w te bajczki o miłosci.