Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

właściwie to was lubię nawet durne wypowiedzi i klotnie

Polecane posty

Gość gość

Czasem jak poczytam idiotyzmy , albo ktoś mi dowali, to paradoksalnie fajnie mnie to dystansuje do moich problemow. Lubię mądre wypowiedzi, ale glupkowate też się czyta, pośmiać się można. Jednym słowem na kafe jest wesoło i pomaga mi to w relaksiku :) oczywiscie najlepszym relaksem jest dobra książka ,ale czasem głupoty super rozluzniaja. Serdeczne pozdrowienia dla Was a szczególnie dla tych którzy są pierd ol. Nieci: )))

Gość gość
No właśnie. Czytanie. Tu jest sedno sprawy. Jakby ktoś oko w oko walił to wszystko to by to nie było relaksujące. Najwyraźniej to litery i brak oglądania czyjejś gęby sprawie że czuje sie dystans.

Gość gość
Pewnie tak, ale przynajmniej są tu szczere wypowiedzi, nie zawsze na poziomie, w sumie przeważnie ponizej, ale szczere, a to cenie.

Gość gość
Mnie drażnią kafeterianki, wydaje mi się że większość jest taka-śmaka (można tu sobie dowolne wpisać...). A jak jestem z dala to brakuje mi dziewczyn stąd, i gdy coś mi się złego dzieje, to właśnie naszej społeczności chcę się wyżalić. :D Pozdrawiam ciepło!

Gość gość
Witamy w kafeteryjnym piekiełku :classic_cool:

Gość gość
można sie zagrzać parą buchającą z kotłów