Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przewrazliwiona czy mam rację?

Polecane posty

Gość gość

Jestem sekretarką. Dzisiaj naliczyłam 9 kaw. Żona nie dba o niego, bo nie walczy z nim. Fakt zawsze wszystko wyprasowane, jego żona to typ karierowiczki. Potrafi zostawić dziecko na weekend i pojechać do Berlina w sprawach zawodowych. Do tego ich roczne dziecko nadal ciągnie smoka i cały czas ma go przy sobie. Do pracy przychodzi niewyspany, zmęczony. Często lata do Hiszpanii,bo tam ma swoje interesy i zawsze zabiera żonę i córkę, po takim kółko dniowym pobycie wydaje mi się jeszcze bardziej zmęczony. Kiedyś przyszedł do pracy chory z gorączką - gdzie w tym wszystkim żona?

Gość gość
masz na niego ochotę? :)

Gość gość
Tak, może mieć ok 33 lata, ma poukładane w głowie, a do tego ma doswiadczenie w rozwodach, bo jego pierwsze małżeństwo skończyło się po roku ponoć z winny jego byłej żony.

Gość gość
teraz ma drugą zonę, tak? to próbuj zostac trzecią :)

Gość gość
Tak. Z tego co się dowiedziałam to nie była powodem rozwodu, wtedy się nie znali. Koleżanka powiedziała mi, że poznali się podczas wypadku samochodowego. On wjechał w nią albo ona w jego tego nie wiem.

Gość gość
no ale co nas obchodzi, jak się poznali? :)

Gość gość
Chciałabym go zdobyć ale nie wiem jak.

Gość gość
ja tez nie wiem jak :)

Gość Princessinthesky
Chcesz rozwalić rodzinę gdzie jest roczne dziecko? I usprawiedliwienie takie że facet dużo kawy pije? Straszne

Gość gość
Ile tych tematów jeszcze złożysz?

Gość gość
To że jest dziecko nie znaczy że jest szczęście w związku. Usprawiedliwienie - jest ciągle zmęczony, często rano jest rozdrażniony.

Gość gość
Daj sobie spokój jak już tu wiele osób pisało. Jesteś chora psychicznie czy co? Facet ma swoją rodzinę i to jego sprawa ile piję kaw. Nie masz nic do roboty że się zajmujesz czyimś życiem. On cię nie chce bo z tego co piszesz to jesteś desperata i napewno się łasisz do niego a on nic. Poza ty po rozwodzie zona go z kasy oskubie i dla ciebie i tak by noc nie zostało bo zapewne ci o to chodzi żeby się ustawić

Gość gość
Właśnie nie łasze się do niego. Jestem elegancka. Owszem podrywam go.

Gość gość
Nie chodzi o pieniądze. A poprzednia żona jakoś go nie pozbawiła pieniędzy. On mi wpadł od razu w oko.

Gość gość
Chciałabym być szczęśliwa z nim.

Gość gość
Jesteś chora psychicznie. Idź do jakiegoś dobrego psychiatry może nie jest za późno. Zrozum że on gdyby nie chciał to by nie zajmował się dzieckiem i był by wyspany. Poza tym jeśli jesteś elegancka to odwal się od niego bo zachowujesz się jak zwykła szm/ata

Gość gość
Mi jest go szkoda, a może to nie dziecko nie daje mu spać tylko problemy w małżeństwie.

Gość gość
Ciężko uwierzyć że są takie idiotki na tym świecie. Idź się zmasturbuj może ci ulży

Gość gość
Jak jest małe dziecko to jest miłość

Gość gość
Małe dziecko w wieku 43 lat? Myśleli że ma menopauze i jechali bez gumy :-D czemu nikt się nie przejmuje że wypijam 3 kawy dziennie.. jakiś pan chętny?

Gość gość
Nie koniecznie male dziecko oznacza szczęście.

Gość gość
Znowu ty.... Weź kup sobie wibrator i ideał się od faceta. Ten facet chyba dorosły jest i żona nie jest od tego żeby mu kawy bronić... Sam wie co robi.

Gość gość
Mój mąż potrafi wypić 5-6 kaw i co mam mu powiedzieć... Mam do pracy jechać i nadzorować ile kawy wypija? Ma roczne dziecko a ty kretynko chcesz małżeństwo rozwalić nie wiesz że związku nie buduje się na czyimś nieszczęściu? Mało masz wolnych facetów ? Bo on wpadł ci w oko i co z tego ogarnij swoją p**de ! Ma żonę dziecko a ty jesteś sekretarka! Filmów się naogladalas... Debilka zerznij jakiegoś kuriera twoja liga

Gość gość
Ale co ona nie widzi że on niszczy swój organizm ? W domu pewnie też pije. On pij***ardzo mocne kawy. Ma żonę, ale drugą. Dziecko przecież i tak będzie miało ojca.

Gość gość
A co ci szkodzi mały romans, podrywaj faceta.

Gość gość
Nic mi nie szkodzi

Troll? bo nie wierzę, że na świecie są takie kobiety. Próbujesz na siłę zainteresować zajętego faceta swoją osobą? Jak bardzo zdesperowana i niedowartościowana musisz być, żeby otwarcie robić coś takiego. Uspokój się lepiej i idź szukać szczęścia gdzie indziej, bo samych problemów narobisz i sobie i innym.

Gość gość
A bierz go będziesz idealaem on przestanie pić kawę ty będziesz z dzieckiem zawsze secowna i chętna on wysłany to do pracy potem uśmiechnięta a on cię zostawi dla następnej sekretarki bo wpadnie jej w oko a ty no co z takie zycie. Niebedziesz już mieć tyle czasu na myślenie o tym czy on będąc w pracy na pewno je kulki mocy i popijając je proteinowym napojem z nasionami goji czy może znów sięgnął po kawę...

Gość gość
Spodobał mi sie od początku tylko ta obrączka na jego palcu, co prawda to jego druga więc może mieć i trzecią. Jakby był moim mężem to bym dbała o niego.

Gość gość
Spodobał ale ma obrączkę- żonę i córkę.