Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani terapeutka

ZWIERZENIA NA KOZETCE

Polecane posty

Gość Pani terapeutka

Prawo Murphy'ego Siedzisz sam,czekasz nic sie nie dzieje. I akurat gdy postanowiles posluchac stetoskopem wlasnych jader,lekarz wraca do gabinetu.:D

Gość gość
masz więcej takich praw? :D

Gość Pani terapeutka
Przychodzi facet do psychiatry i mowi: -Panie doktorze ostatnio snia mi sie bohaterowie "Gwiezdnych wojen" -A kiedy to sie zaczelo? -Dawno,dawno temu w odleglej galaktyce...:D

Gość Pani terapeutka
Mlody dentysta wraca z dyskoteki: -Jak bylo? -Spoko ,trzy wyrwalem.

Gość Pani terapeutka
Rozmawiaja dwaj psychiatrzy: Wiesz co ,mam rewelacyjnego pacjenta. Cierpi na rozdwojenie jazni. -A co w tym rewelacyjnego? -Obydwaj mi placa.:D

Gość gość
-mamo, mamo...w moim lozku jest potwor! -co zes sobie przyprowadzil z dyskoteki to masz :D

Gość Pani terapeutka
Pacjent przed operacja: -Panie doktorze, nie zapomnial pan o narkozie? -Czlowieku, jak zaraz zobaczysz ,co ja z toba robie... -Sam odlecisz!

Gość Pani terapeutka
No to, jak w tym kawale wyzej ja tez odlatuje.: Dobranoc

Gość Pani terapeutka
Przychodzi facet do dentysty: -Panie doktorze wydaje mi sie, ze jestem cma -Rozumiem,moim zdaniem powinien pan pojsc raczej do psychiatry -No tak,wiem,ale tylko u pana swiecilo sie swiatlo.:D

Gość Pani terapeutka
U seksuologa pacjent skarzy sie,ze w trakcie stosunku slyszy gwizdy. -Hmm......a ile ma pan lat? -49 -To co pan chcial slyszec,oklaski?

Gość Pani terapeutka
Szpital psychiatryczny.Ordynator oprowadza mlodego psychiatre po oddziale: -Tutaj jest sala Napoleonow,a tutaj -mechanikow samochodowych.... -A gdzie oni sa?nikogo nie widze. -Leza pod lozkami i naprawiaja. :D

Gość Pani terapeutka
Czy ta kuracja czosnkowa, ktora panu zalecilem pomogla?-pyta lekarz pacjenta. -O tak! Stracilem przeszlo dwadziescia kilogramow wagi i wszystkich przyjaciol... :D

Gość Pani terapeutka
Czy przestrzegal pan moich wskazowek;zadnej wodki,tylko mleko? -Tak panie doktorze i nareszcie zrozumialem dlaczego niemowleta tak czesto placz. :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bardzo ladne.

Gość Pani terapeutka
Panie doktorze mam 16 lat,a moj czlonek 25cm. Czy to normalne? -oczywiscie, ze normalne. W twoim wieku wszyscy chlopcy klamia na temat wielkosci czlonka. :D

Gość gość
super śmiech gwarantowany fajny relaks

Gość Pani terapeutka
Tutaj wchodzi w gre tylko terapia smiechem:D Szczegolnie te ciezkie przypadki:D

Gość Pani terapeutka
Kocha sie pielegniarka z doktorem i nagle go pyta: -Panie doktorze ,pan jest chirurg czy anastazjolog? -Chirurg. -To rznij mnie pan ,a nie usypiaj! :D

Gość Pani terapeutka
Psycholog :wyobraz sobie najszczesliwsza chwile twoje zycia jako obraz. Pacjent:Ok Psycholog:teraz wyobraz sobie,ze jestes coraz blizej tego obrazu.I co widzisz? Pacjent:Piksele. :D

Gość Pani terapeutka
23:46 To zabrzmialo jak spot reklamowy:D

Gość Pani terapeutka
-Panie doktorze, moj maz zarazil sie rzezaczka -Co mam robic? Co robic!!! -A czemu maz sam z tym do mnie nie przyszedl? -Bo jeszcze o tym nie wie.

Gość Pani terapeutka
Przychodzi baba do lekarza i jest cala pokryta od stop do glowy muchami...na to lekarz lekko zdziwiony sie pyta? -Co pani dolega? Baba: -zostalam zmuszona.....

Gość Pani terapeutka
Przychodzi baba do lekarza ,a lekarz sie jej pyta -Kim Pani jest z zawodu? -Nauczycielka. -Taaa??To niech mi Pani pale postawi

Gość Pani terapeutka
Przychodzi facet do lekarza i mowi: -Prosze pana ja mam tasiemca! To prosze przez tydzien jesc ciastka i popijac je mlekiem. Po tygodniu przychodzi i mowi: -Nie pomoglo! -To prosze pic samo mleko. Na drugi dzien wychodzi tasiemiec i mowi: -A ciacho gdzie?

Gość Pani terapeutka
Przychodzi baba do lekarza i mowi: -Panie doktorze niech mi pan pomoze! Wszyscy mnie olewaja! -Nastepny prosze !

Super:) Przychodzi baba do lekarza. „Panie doktorze, wszystko mnie wqrwia” - to może poleży pani na plaży, szum fal, słońce... - nieee, piach włazi wszędzie i mnie to wqrwia. - spacer boso po łące? - nieee, mokra trawa, robale, psie kupy, wqrwia mnie to! - a może... sex? - a co to? - pokażę pani. Proszę się rozebrać i położyć. Kobieta się rozebrała, lekarz ją zaczyna posuwać, a ona po chwili: - panie doktorze, pan wkłada czy wyjmuje, bo już mnie to zaczyna wqrwiać!

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie kilka lub kilkanaście stówek przy komputerze bez wychodzenia z domu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą to zapisz się za pomocą mojej strony poniżej a ja Ci wszystko wytłumacze i podam szczegóły http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość Pani terapeutka
U psychiatry: -Troche sie pogubilem w panskiej historii. Czy moglby pan zaczac od poczatku? -No dobrze.A wiec ,na poczatku stworzylem Ziemie.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Przychodzi matka z dzieckiem do sklepu,dziecko szarpie matke za rekaw i mowi; -Mamo,mamo chce mi sie jesc****ic. -obok stoi facet i doradza: -Niech mu pani kupi arbuza, to zje i sie napije. Na to matka: Zwal se pan konia nogami,to se pan poru/chasz i potanczysz. :D

Gość rozdwa
Pani terapeutka wchodzi do gabinetu. Pacjent leży pod kozetką. - Dlaczego założyła pani dzisiaj barchany w kwiatki? - Hmmm, no cóż, a jaki dzień dzisiaj? - Niedziela - odpowiada terapeutka - To dlatego wylegują się bez ziemi, w doniczkach, na pani majtach.