Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w takiej sytuacji warto zamieszkać z facetem?

Polecane posty

Gość gość
Niestety... Będzie Ci z nim źle!!! Ja poślubiła właśnie takiego faceta i teraz po kilkunastu latach razem mam dość. Płacę rachunki, kupuje ciuchy dzieciom i inne rzeczy, zabieram je do kina i na lody a on... Szkoda gadać!! Tracę do niego szacunek jako do mężczyzny każdego dnia bardziej i bardziej... Nie pomagają groźby, prośby, błagania, motywowanie, wspieranie... Kurna!! Nie pomaga nic!

Gość gość
18:38 No to trzeba odejść. Facet nieużyteczny to facet zbędny.

Gość gość
18:38 No to trzeba odejść. Facet nieużyteczny to facet zbędny. x Prawda działająca w obie strony :D

Gość gość
Nic nowego nie napisze - będziesz sie męczyła. On sie nie zmieni. Dał warunek, ze moze płacić 800 zł za mieszkanie? Ok. Zostaje mu 1000. Dzielicie sie po równo za żywność. I co jeśli cos wypadnie i on bedzie musiał wydać swoje pieniądze i juz nie bedzie miał na jedzenie? Albo na leki? Ty będziesz sponsorować czy on bedzie to potem Tobie oddawał? Myśle, ze bedzie mu wygodnie, ze to Ty jesteś w spodniach w tym związku i jesteś zaradna. Dla mnie zero przyszłości.

Dla niego opłacalne byłoby zamieszkanie z tobą Bo sytuacja finansowa by się poprawiła On wie że dobrze zarabiasz..