Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tusk zdrajca?

Polecane posty

Gość gość
Tusk to sługus niemiec jak i te jego koleżki z po nowoczesna,Był w polskiej polityce po to by niszczyć nasz kraj.

Gość baleron22
po i nowoczesna to antypolskie partie utworzone przez niemiecką agenturę ale i też moskwa maczała w tym palce ,tak mówią znani dziennikarze

Gość gość
mam taki garnek ale szukasz nazwy od tego kompletu ? :D

Gość gość
tak bo chcę kupić na urodziny a tak szukałam prezentu a przez przypadek zobaczyłam na tym filmiku i wpadł mi w oko

Gość gość
Hmmm to może być garnek zestawu olkusz pyza happy kitchen, ale nie jestem pewna.

Gość gość
A PiS to służy szatanowi i mamonie wystarczy spojrzeć na Macierewicza i jego opętany wzrok. Rozpieprzaja kraj, jedność narodu, która zawsze była kr***** Rozleniwiaja Polaków programem 500+, a gdy nikt nie widzi kasę w kieszeń pchają. Ale prawda zawsze wyjdzie na jaw.

Gość gość
Polecam filmiki na youtube 1. Mariusz Max Kolonko | Donald Tusk z Platformą Obywatelską zdradził kraj 2. Donald Trump olał Tuska i jego TUSK TOWER 3. TUSK trafi do WIĘZIENIA! Przedstawiono zarzuty dla Tuska, czy go zamkną

Gość gość
Tak.

Gość gość
Antoni Macierewicz w końcu odbudowuje polską amie, wojsko. Szkopom i kacapom to się nie podoba. Platforma Obywatelska zniszczyła także i polskie wojsko oprócz polskiego przemysłu, gospodarki. Brawo Antoni! CWP!

Gość gość
tusk - ścierwo menda franca złodziej ohydny podły gnom niemiecka szuja sprzedajczyk zdrajca podła świnia

Gość gość
folksdojcz tyle w temacie panowie i panie

Gość gość
Jak podaje portal Niezalezna Donald Tusk i Ewa Kopacz mają być postawieni przed trybunałem staniu pytanie tylko kiedy? I co z resztą tej mafii w białych rękawiczkach? Już dawno powinni zostać oskarżeni ale widać PiS się boi żeby nikt u nich nie popełnił samobójstwa. Ruska agentura nadal mocno się trzyma w Polsce. Chociaż już nie tak dobrze jak za czasów Po-PSL

Gość gość
całą PO powinni postawić przed sąd wszyscy powinni siedzieć w pierdlu albo wypierniczyć ich z Polski ! lewackie psy

Gość gość
w nowoczesnej to prawie samie niemieckie nazwiska rosja i niemcy nadal chcą żerować na Polakach ale PiS im to ukrócił i teraz kwiczą :)

Gość gość
Polecam TV Idź Pod Prąd na youtube można znaleźć a o 13.00 od pon. do pt. jest program na żywo w którym występuje m.in. Marian Kowalski. Czołem Wielkiej Polsce!

Gość gość
ta cała antypolska sitwa po, psl, nowoczesna działają na szkodę państwa polskiego to sługusy jak już wspomniane zostało rosji niemiec i innym panstwom które chciałby wprowadzić rząd światowy i dyktaturę na dużą większą skalę jak w chinach i korei północnej ,ta banda pwinna już zostać rozliczona przez pis za wyprowadzanie pieniędzy z budzetu państwa poza granice Polski oraz za likwidowanie polskiego przemysłu !

Gość gość
Ile kosztuje platny zabojca? Kto chetny zalozyc fundacje majaca na celu ody****ie Tuska? Fundacja 1% odyeb Tuska.

Gość gość
Z propaganda byłbym ostrożny, trzeba pamiętać ze PIS już rządził, Amber Gold komisja trwa już ponad pół roku i nikt z ministrów nie poniósł kary i nie poniesie tak samo jak z dzika reprywatyzacją, czy ujawnieniem raportu WSI kiedy on miał być już odtajniony?podnoszą tematy na afisz aby tylko poparcie słupki sondażowe mieć i nic po za tym. Za PO nie jestem to układ okrągłostołowy, Nowoczesna same nie polskie nazwiska. Wśród kryzysu imigracyjnego dobrze ze jest rząd konserwatywny. Ale nie ma partii młodego pokolenia Polaków Kukiz? nie obciążone przeszłością i zachowań z epoki komunizmu . Trzeba pamiętać że te stare wygi są w rządzie od komuny,l nikt nie zrobi prawdziwej dekomunizacji. Mono władza PIS albo PO.

Gość gość
Prawo i Sprawiedliwość jeszcze boi sie posadzić tych szkodników co rządzili w Polsce bo nadal WSI działa prężnie i też sądy przesiąknięte PRLowskimi sowieckimi sługami. A wiadomo dlaczego Lepper zginął i wielu innych prawicowych wysoko postawionych też polityków... Jak zrobią z tym porządek to miejmy nadzieje będą i wsadzać. No PiS ma jeszcze dwa lata zobaczymy co czas pokaże

Gość gość
A UFO bezkarnie porywa Polaków i nikt nie odważył się głośno o tym mówić :o

Gość gość
UFO to bajka, a złodziejskie (nie)rządy PO-PSL to fakt.

Gość gość
Taki sam fakt jak ufo. Kradną to dopiero teraz na potęgę :)

Gość gość
dziś https://youtu.be/Q1x1tpzccyI X Super przemowienie X Duma rozpiera mnie, ze Polska stawia sprawe jasno! Precz z lewakami, oni nas tylko osmieszali.

Gość gość
PIS powinien zrobic pozadek z lewica. Pozbyc sie tego Chwastu.

Gość gość
Wszystko ładnie tylko jak PiS zgodzi się na t.zw. Korytarze Humanitarne (przyjmowanie islamistów przez Kościół) to ta partia złamie obietnicę wyborczą i może się pożegnać z kolejną wygraną w wyborach. Marian Kowalski ma duże szanse. A tak z innej beczki... https://www.youtube.com/watch?v=PfCWDaViKKU

Gość gość
Tusk jest wybrankiem Merkel (maskotka)

Gość gość
sady musi zmienic