Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak delikatnie i subtelnie w momencie gdy dziewczyna proponuje zwiazek zapytac

Polecane posty

Gość gośćAras32
Problemy są skutkiem braku szczerości, a brak szczerości jest przyczyną problemów. Ludzie, którzy są szczerzy ze sobą i z innymi, nie mają problemów. Im bardziej szczery jesteś, tym mniej masz problemów w życiu. Szczerość jest także jednym z najskuteczniejszych sposobów na rozwiązywanie problemów. Jeżeli ktoś mówi, że warto być szczerym w kontaktach z kobietami to nie dlatego, że szybciej ją poderwiesz, tylko dlatego, że unikniesz dzięki temu wielu problemów. Być może w efekcie bycia szczerym, nie poderwiesz jej. To nie oznacza, że poniosłeś porażkę. To jest wciąż sukces! Być może gdybyś ja poderwał, to miałbyś później mnóstwo problemów poprzez znajomość z tą dziewczyną. Właśnie przed takimi sytuacjami chroni Cię szczerość. Dlatego jeśli chcesz zachować się jak facet to bądź zgodny ze sobą wtedy łatwiej będzie ci rozmawiać z tą kobietą

Gość gość
Ona od powiem ci szczerze że jest dziewica tak jak każda. Ale nie musi ci opowiadać w detalu jak robiła loda I anala kolegom. No, ale przecież dalej jest dziewica.

Gość gość
Pewien chłopak zachowal się wobec mnie tak samo. Mial 20 lat,ja 18 i bylam dziewica ale tak sie wkurzylam ze pogonilam chana.

Gość gość
na pierwszej rancde mam byc szczera do bolu,nie znajac kogos kompletnie?! moze zyciorys jeszcze opowiedziec od dnia urodzin,co?

Gość gość
koniotrzeb

Gość gość
Sorry, ale poglądy autora są dość skrajne. Ja poznałam zaledwie kilka takich osób, bardzo religijnych, dla których czystość przedmalzenska, to zasadnicza sprawa. Zresztą oni tego nie ukrywali, byli dumni. Ja szanuję takie poglądy, ale związek z kimś takim wykluczam. Szanujcie cudzy czas. Zresztą u autora, to nie jest kwestia wartości, tylko strach przed kobiecą seksualnoscią i kompleksy. Żal mi ewentualnej dziewczyny

Gość gość
Subtelnie napomknij, że jesteś onanistą, masz małego członka i erekcje tak na 60% twardości, więc oczekujesz dziewictwa, a nie partnerki, która zaznała porządnego bolca:)

Gość gość
Ja jestem dziewicą i nie odpowiadam na takie pytania na randkach. Facet ma chcieć być ze mną, a nie moją pochwą.

Gość gość
:P

Gość gość
dziś mówisz tak dlatego żę jestes niedziewicą i razi Cie że ktos taki jak nawet ten prawik mógłby Cie odrzucić. Ja prawikim nie jestem nie czekam z seksem na śluby, błyskawice, ale jestem w stanie zrozumieć to że ktoś może mieć odmienne zdanie. Ty wogóle czegoś takiego nie bierzesz pod uwagę. Nie cierpie takich kobiet.

Gość gość
baby jak zwykle naciągają prawdę,czy autor napisał "na pierwszej randce" czy napisał " w momencie gdy dziewczyna proponuje związek"? i wszystko już wiadomo łobrażalskie krętaczki :-)

Gość gość
dokladnie on pisal o memencie gdy laska mu proponuje zwiazek

Gość gość
:D

Gość gość
Dziwne, źebym była dziewicą w wieku 40 lat:) Ale " czystość" nigdy nie była wartością, którą ceniłam nawet, gdy miałam 16 lat. Zresztą problem czysto teoretyczny. Prędzej mi odnośnie hymen niż któryś z prawiczķów z kafe będzie miał okazję do odrzucenia kogokolwiek.. Jednak zakładając, że ta sytuacja ma cokolwiek wspólnego z rzeczywistością, to nie rozumiem co to za problem powiedzieć: jestem prawikiem, tego samego oczekuję od partnerki, bo taką mam koncepcję co do związków i życia. Wypadałoby żeby, to miało jakieś uzasadnienie światopoglądowe lub ideologiczne, np religijność, bo bez tego dla większości kobiet będzie, to żałosne.

Gość gość
ale przecież prawiczki sa nie tylko na cafe,tak jak ja znam życie bardzo zakochany prawiczek oleje fakt braku dziewictwa,chcica mu nie pozwoli ,ale mowie o bardzo zakochanym

"Facet ma chcieć być ze mną, a nie moją pochwą" x Szacunek. Poważnie, bardzo dojrzałe podejście. xxx Problem z autorem nie polega na tym, że sam jest prawiczkiem, tylko że najistotniejsze jest dla niego to, żeby kobieta była dziewicą. I to jest chore, bo jeśli on nie chce seksu do ślubu, a ona też jest gotowa się wstrzymać, to jakie znaczenie ma jej przeszłość i to, czy z kimś już była? Ale żeby to zrozumieć trzeba wyrosnąć z pieluch.

Gość gość
Nie, nie jestem religijny. Ja z seksem chce czekac raczej do slubu. Dlugo juz czekam, wiec moge poczekac. Nie chce mi sie tutaj na forum rozpisywac dlaczego itd, ale generalnie koncept bazuje na nauce, biologii i troche wychowaniu. Szkoda, ze na tym forum wszystko zaraz atakuje i nawet nie zachowa stanowiska neutralnego do sprawy, ktora zna. Podobnie ja mam jakies stanowisko na temat seksu dla sportu, ale nie wydaje go. Dla mnie to normalne, ze seks jest dla malzenstw odwrotna sytuacja jest dla mnie niedopuszczalna i tylko. Koniec tematu Autor topicu

Gość gość
Zreszta, na tych samych zasadach kobiety skreslaja facetow kierujac sie kryteriami: mieszkanie praca kondycja zdrowotna itd Wiec gatki o milosci i o tym, ze zakochasz sie w niej a nei w jej "pochwie", sa beznadziejne. Nawyki, ktore ksztaltuje sie cale zycie nie znikaja w ciagu zachcianki lub sekundy. Wiekszosc ludzi powtarza te same bledy, nawyki w obrebie seksualnosci determinuja w znacznej mierze zachowanie w przyszlosci. To dla mnie jest takie samo kryterium jak dla kobiety mieszkanie, samochod, praca itd. Zreszta widze, ze to forum to byl blad bo tutaj sa baardzo podwojne standardy kobiety moga to.. ale faceci tamtego juz nie Autor topicu

Gość gość
autorze rób tak jak czujesz i w zgodzie z tobą bo to tylko twoje życie

Gość gość
:O

Gość gość
tiiiia trzep sie dalej

Gość gość
ile masz lat?

"Wiec gatki o milosci" x Ja pierdzielę. xxx " i o tym, ze zakochasz sie w niej a nei w jej "pochwie", sa beznadziejne" x Koleś, Ty jesteś beznadziejny. x "Nawyki, ktore ksztaltuje sie cale zycie nie znikaja w ciagu zachcianki lub sekundy. Wiekszosc ludzi powtarza te same bledy, nawyki w obrebie seksualnosci determinuja w znacznej mierze zachowanie w przyszlosci" x Jeśli brandzlujesz się przez ostatnie 50 lat to po co Ci kobieta? W ogóle po co Ci kobieta? Przecież przez "całe życie powtarzasz te same błędy i nawyki w obrębie seksualności" xxx "To dla mnie jest takie samo kryterium jak dla kobiety mieszkanie, samochod" x Wiesz, kup sobie dziewicę. Postaw ją koło lodówki i tylko odkurzaj od czasu do czasu. xxx Z Twojego topiku jest jeden pożytek - jesteś żywym dowodem na to, że brak seksu wali na dekiel.

Gość gość
palec w krocze i już wiesz przy laniu ją dopadnij jak będziesz słyszał jak przerywa strumień

Gość gość

Gość gość
Nie sluchaj sie malo stanowczego to zyyep co tutaj tylko siedzi wszedzie mozesz zobaczyc jego komenty, z ktorych 99% to brednie. Ale gdzie masz problem? Pewnie ze sie w niej nie zakochuj jak nie chcesz. Ja zakochuje sie tylko w brunetkach a pukam 2-3 razy blondynki. Rob jak chcesz i nie daj sobie wmowic ze to jest nienormalne. Nienormalne jest siedzenie na kafe o polnocy i klepanie komentow. Moj kumpel jest gejem jada go ze to czy to jest nienormalne, wyprowadzil sie i zyje swietnie. Najlepiej nie chwal sie niczym glosno i tyle. Ja udaje grzecznego goscia i zaliczam masowo blondynki taki mialem kaprys. Jak mi przejdzie moze zmienie poglady. Zreszta ten gosc malo stanowczy jest bardzo tempy a udaje madrale atakujac ludzi w necie.

Gość gość
No to faktycznie gościu wyżej jesteś godny szacunku :D obyś nigdy nie miał zony albo miał jedze

Gość gość
09:17 Nie pytam Cie o zdania. Doradzam autorowi, bo zadal pytanie a tu go obrzucaja z blotem. Tez kiedys mylalem jak on i mi przeszlo jak puknalem kilka blondynek

Gość gość

9:10 - wzruszyła mnie Twoja historia:) Ale pisz dalej moją biografię, nie zniechęcaj się tym, że nie rozumiesz moich komentarzy, to nie Twoja wina, że jesteś niedorozwinięty. Takie geny, nic nie poradzisz:) Wszystkie blondynki, które "zaliczyłeś" to siostry .jpg? Czy trafiła się jakaś .gif? Bo o wysublimowany gust i znajomość z .psd lub .tiff jakoś Cię nie podejrzewam...:)