Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkali

Prezent dla 11 latka do 2000 zl

Polecane posty

Gość gośćkali

Poleci ktos co na prezent dla 11 latka na dzien dziecka do 2000 komputer ma konsole ps4, nintendo switch ma.

Gość gość
Kup mu GTA V

Gość gość
za całą pensje przecietnego kowalskiego??!! Kup mu gdzies na aukcja piłke/koszulkę z autografami ulubionych piłkarzy,akurat styknie. dla mnie szok. Dla 18 latka ok ,bo to jednak wyjątkowe urodziny ,ale dla 11 latka ??!!

Gość gość
nawet na 18-stkę nie dałabym 2000 zł....na wesele też bym tyle nie dała bo to za dużo

Gość gość
chyba ze to prezent na rocznice komunii założywszy ze dziecko poszło do pierwszej klasy w w ieku 7 lat do kmouni szło nie w drugiej tylko w trzeciej klasie to rocznica wypadała by w czwartej to prezent 2000 pasuje ale na tak na urodziny to za duzo

Gość gość
19.21 no ja akurat dałam synowi który miał kilka dni temu 18 właśnie 2000 zł ,ale to jest na prawo jazdy,jakiegos kompa czy innych gier bym nie kupiła. A i tak niektórzy twierdza że na prawo jazdy to sie dziecku daje normalnie jak skończy 18 lat bez żadnej okazji,bo to obowiazek rodzica jakby,a na 18 to powinnam mu auto kupić jakieś za 2000-5000.

Gość Tymoteusz1
Nie widzę nic złego w podarowaniu nastolatkowi takiego prezentu. Jeśli kogoś stać, to czemu miałby tego nie zrobić? Ja sam planuję zakup dla syna komputera. Nie znam się na tym, więc korzystałem z poradnika http://gameplatform.pl/komputer-do-wolfenstein-ii-the-new-colossus-wymagania-sprzetowe/ Jeśli kogoś stać, to niech kupuje co tylko chce.

Zamiast szukać coraz droższych prezentów, może warto poszukać czegoś bardziej oryginalnego... Skoro ma już większość elektronicznych "gadżetów", czy zabawek może po prostu zorganizuj mu w ten dzień jakąś ciekawą, niezapomniana atrakcję... Zależnie od tego, co lubi może to być wizyta w Parku Miniatur, czy Parku Dinozaurów. Ja wprawdzie zamiast takich wypraw wolę znaleźć rozrywkę w okolicy, dlatego częściej korzystam np. z atrakcji przygotowywanych przez https://pokazy-iluzji.pl/ ale wybór należy do Ciebie.

Gość gość
Ja bym nie przesadzała z pieniędzmi, za taka kwotę to można wyprawić urodziny dla kilkunastu osób. U nas jak dzieci mają urodziny to głównie dbamy o całą oprawę sali. Kupujemy wtedy balony, serpentyny, wszelki kubki i talerzyki na https://godanparty.pl/ .

Gość viera_vv
ps4 z fifą 18 w przedsprzedazy. to uraduje kazdego chlopca od lat 5 do 105 ;)) w media expert chyba takie cuda mają.

Gość PaulinaKoniczyna
kup mu kilka jakichs ekstra gier na konsole. tak jak ktos tu wczesniej powiedzial - fifa 18 zrobi mu miesiac zabawy ;) moj pietnastolatek uzbieral i sam sobie kupil miesiac temu w ME i nie moze sie oderwac. na szczescie ja mu wyznaczam ilosc godzin w tygodniu i jeszcze sie mnie slucha.

Gość gość
Ale pieprzycie my ostatnio córce 10 lat kupiliśmy iPhone 7 jeśli kogoś stać to nie widzę przeciwwskazań i po co ta krytyka biedaków

Gość gość
jak ma konsole to teraz mozesz mu ją wymienić na nowe ps4 pro w media expert, dostaniesz zniżkę i bon