Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi sie nacjonalizm w Polsce

Polecane posty

Gość gość

Taki prawdziwy, wzbudzajacy respekt na miare Rosji, Turcji, Izraela. Te wszystkie trybunaliki i UE moga sobie szczekac, ale nic im nie zrobia. Sa za silni i wiedza o tym.

Gość gość
tak ale najpierw należy zlikwidować PIS i kościol katolicki jak w Czechach, tam kler moze lizać g****o bo nikt sie z nim nie liczy, wtedy moze byc nacjonalizm bo koscielny katolicki nacjoanlizm= zakazywanie antykoncepcji, wspieranie patologii i biedoty przez 500 plus, wtrącanie swoich spasionych mord do polityki, obrażanie, wyzywanie, plucie jadem, otumanianie dzieci i starców, zmuszanie do rozrodu takiego nacjonalizmu nie chce

Gość gość
czyli wolisz w wersji niemieckiej Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, NSDAP ja wole wersje kościelna widzisz chiny i zakazała aborcji jak nie wiesz dzieci sa przyszłosci kazdego narodu a cały zachód umiera i dla tego sprowadzili muzułmanów zeby kto miał pracowac

Gość gość
Ja wole pis i koscioly. Jak komus chrzescijanie nie odpowiadaja proponuje zmienic panstwo granice stoja otwarte. I po zmroku nawet z psem na spacer nie wyjdzie.