Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzy mi się burka bo ...

Polecane posty

Gość gość

Marzy mi się burka bo wtedy zaoszczędze na wydatkach :D a tak to co miesiac , kosmetyczka 120zł co 3 mce fryzjer 500zł tusz do rzes 165zł odzywka do rzes 300zł pozostałe kosmetyki 800zł

Gość Geduld
Maszynki do golenia ,depilatory,dezodoranty,rajstopy, majty,cycniki,pasta do zebow. CO jeszcze ??

Gość gość
nie tego nie policzyłam w koszty poszły tylko kosmetyki do twarzy :D

Gość Geduld
Ja glosuje za BURKA

Gość gość
Rozumiem że dla swojego faceta możesz być zapuszczoną szkapą z tłustymi włosanmi i nieogolonymi nogami? Tylko muzułmanki z nizin społecznych tak wyglądają, te normalne zawsze są zadbane, dużo złota pod burką itp.

Gość gość
Tylko muzułmanki z nizin społecznych tak wyglądają, te normalne zawsze są zadbane, dużo złota pod burką X Duzo zlota, bo jak ja wywali to moze zabrac tylko to co ma na sobie. Bardzo biedne i ponizane kobiety.

Gość Geduld
gość dziś Rozumiem że dla swojego faceta możesz być zapuszczoną szkapą z tłustymi włosanmi i nieogolonymi nogami? Napewno NIE robie tego dla faceta !!!!

Gość gość
moja droga o siebie dba się dla siebie a nie dla faceta :) ciecie kosztów nie ma nic wspólnego z niedbaniem o siebie :)

Gość gość
Skoro nie dla faceta to dla samej siebie, lubisz patrzeć w lustro jaka jesteś zapuszczona? Chyba nie

Gość Geduld
A w BURCE nie musisz uzywac Np: kremow przeciwslonecznych, glupawo usmiechac sie do chamskich ludzi ,powiekszac piersi , pomiejszac brzucha, i mysle ze u facetow rowniez by sie sprawdzila.

Gość gość
właśnie o to chodzi że ja nie bywam zapuszczona czytaj ze zrozumieniem mój pierwszy post :) dzięki burce mogłabym zaoszczędzić na fryzjerze :D tuszu do rzęs, itd......... :D

Gość Geduld
Rano zakladasz BURKE i nikt cie nie powie : " A ja cie wczoraj widzialam jak szlas nawalona zygzakem po ulicy" "Pryszcz ci sie na czole zrobil" " Masz oczo w ponczosze " " Jstes na L-4 a chodzisz po miescie ?

Gość gość
Co tu robisz...wyjazd do muzułmanów. Będziesz miała burkę i wszystko co ci się marzy.

Gość gość
Geduld dobrze gadasz :D

Gość gość
A kto ci broni? Kup sobie i chodź.

Gość Geduld
gość dziś Co tu robisz...wyjazd do muzułmanów. Tepy kmiocie ja nie chce zmieniac religi tylko zaciagnac na moje niebianskie cialko zaciagnac BURKE.

Gość gość
dziś Co tu robisz...wyjazd do muzułmanów. Będziesz miała burkę i wszystko co ci się marzy. X Dokladnie. W tych burkach traca osobowosc, trudno je rozroznic. Ciekawe jakie zdjecie maja w dowodzie osobistym.

Gość gość
gość dziś A kto ci broni? Kup sobie i chodź Toc by mnie na w Polsce ulicy chyba zakamieniowali.

Gość goOśćĆ
Kupie jak wszyscy będą je nosić :D ileż to dzięgów w portfelu zostanie :D

Gość Geduld
A zostanie,zostanie i ile zaoszczedzonych nerwow

Gość gość
będzie można bezkarnie się pomarszczyć na starość ;D chirurdzy i cala gałąź medycyny estetycznej pójdą z torbami :D

Gość gość
A ty odróżniasz życie codzienne od tego z telewizji? Mieszkam w małym mieście gdzie jest trochę muzulmanek, ze 2 znoszą burki i co? I nic, ludzie najwyżej sie dziwnie patrzą i tyle. To co pokazują w mediach że ataki na muzułmanki itp. to są rzadkie i skrajne przypadki, normalnie ubrana też możesz dostać kamieniem w łeb.

Gość gość
jak chodzę normalnie ubrana to faceci wciskają mi wizytówki ze swoimi numerami albo próbują wyłudzić mój numer :D w mojej okolicy nie mogę chodzić solo w burce bo nastroje są anty i mogłabym wrócić w najlepszym wypadku kulawa :D

Gość gość
gość dziś Marzy mi się burka bo wtedy zaoszczędze na wydatkach smiech.gif a tak to co miesiac , kosmetyczka 120zł co 3 mce fryzjer 500zł tusz do rzes 165zł odzywka do rzes 300zł pozostałe kosmetyki 800zł X W czym masz problem Autorko? Kup sobie zestaw czarnych burek i w nich chodź Zabrania Ci ktoś ??? :D 🖐️

Gość gość
Zabrania, zabrania otoczenie i nastroje w mojej okolicy :D

Gość Geduld
Skorzystalam z kolezanka z przery obiadowej i kupilysmy sobie takae BURKI i gitara http://www.bigfun.be/files/jpg/Muslimas...%20(%20As%20Long%20As%20Your%20Head%20is%20Covered!%20(2)%20[]wtmk.jpg i dziekuje autorce tematu za wspanialy pomysl . Pozdrawiam

Gość gość
dziś Zabrania, zabrania otoczenie i nastroje w mojej okolicy X Jedz tam gdzie mozna je nosic, trafisz do swoich i bedziesz szczesliwa. Idz za sercem ono ci podpowiada .

Gość gość
dziś Dobre!