Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SaraKwiatek

szukam dziewczyny, która poderwie mojego byłego

Polecane posty

Hej, Mój facet wrócił do swojej byłej. Nie mogę patrzeć na nich razem a mamy wspólnych znajomych. Chce zmyć ten uśmieszek z jej twarzy, że mi go odebrała. Jetem pewna, ze i ją prędzej czy później zdradzi. karma wraca. a karma to ja :D Szukam dziewczyny (20-25lat Warszawa), która będzie chętna do poderwania mojego byłego (bez seksu), kilku spotkań z nim i wysyłanie mi screenów z rozmów, smsów. Jeśli się uda jego obecna dziewczyna zobaczy co z niego za ziółko i szybko się zawinie. Może to wymagać trochę determinacji, bo za pierwszym razem pewnie się nie nabierze. jeżeli będzie któraś dziewczyna zainteresowana proszę o info na maila

"która będzie chętna do poderwania mojego byłego (bez seksu)" x I już stawiasz warunki, przecież penis to nie mydło, nie wymydli się.

Gość gość
Mało_stanowczy dziś - "przecież penis to nie mydło, nie wymydli się" x Ale taki wymiętoszony, wylizany oraz "wykołysany" na babskich c...ach jest obrzydliwy niestety. Taka prawda.

"Ale taki wymiętoszony, wylizany oraz "wykołysany" na babskich c...ach jest obrzydliwy niestety. Taka prawda" x Trudno mi dyskutować, nie mam doświadczeń z penisami...