Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widział ktoś na forum ta prymitywna babę o nicku Skromna Ja???

Polecane posty

"ty sie klepka tak nie tlumacz" x wyjaśniam, nie tłumaczę a co do tej wymiany postów, to odczuwam ją bardziej jak making a conversation czyli tutaj making a chat w połączeniu z killing time - akurat nie chce mi się niczego innego w tej chwili robić tak gwoli WYJAŚNIENIA i popisania sobie po angielsku ;)

dziękuję za troskę, postaram się szybko wpłynąć na siebie dobrze :) plus miłego popołudnia na GG życzę ;)

Gość gość
To gg jeszcze w użytkowaniu? Korzystałam kilkanaście lat temu:)

"bedziesz pisac na gg? dobrze, nie moge sie doczekac " x miłe popołudnie na GG utożsamiasz z moim tam pisaniem? o rany, nie wiem, schlebiać sobie, czy się o Ciebie martwić? :)

mówiłam już, nie jestem Twoja w sumie zastawiałam się przed chwilą z czym masz ten dość nieoczekiwany dla mnie problem, że stałeś się wobec mojego nicka taki złośłiwo-wulgarny, ale już nie chce wiedzieć (to na wypadek gdybyś jednak zajrzał na GG) :)

aha, czyli to ja okazałam się mieć nieoczekiwany problem z rozumieniem Twoich niestandardowych w moim mniemaniu prowokacji - oh, well, powinnam pewnie postanowić, więcej wirtualu sobie aplikować, a takie wtopy będą mi się rzadziej zdarzać ;) a tak serio, to wszystko przecież tylko niewiele znaczące chwile, po których tylko "whatever" :)