Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatthaaaa

Blizny potrądzikowe, jak sie ich pozbyć POMÓŻCIE!!! ZDJECIA

Polecane posty

Gość Agatthaaaa

Witam. Pisze do Was z nadzieją na pomoc, borykalam sie z mocnym tradzikiem. Teraz, dzieki kuracji kwasami, udalo mi sie go "uspokoic". Pozostaly okropne blizny :( nie wiem od czego zaczac, jakis krem, zabieg? Mikrodermabrazja? Kontynuacja kwasów? Jesli wiecie cos na ten temat to błagam, powiedzcie, od czego moge zaczac. Zdjecia : https://zapodaj.net/bffcbe669a965.png.html https://zapodaj.net/9d4cf94ed3ab6.png.html

Gość gość
Dokladnie. Laser frakcyjny albo regularnie dermaroller albo peelingi glebokie u dermatologia. Mikrodermabrazja to tylko zabieg kosmetyczny i nic nie daje

Gość gość
peeling pod okiem dermatologa, fraxel lub nakłucia roll citem 1 mm.

Gość Agatthhaaaa
Derma roller moge zakupic i uzywac w domu? Wpisujac w google wyszukuje wiele sklepow gdzie mozna zakupic zestaw, wiec powiedzcie czy chodzi o zabieg pod okiem profesjonalisty czy sprzet do uzytku domowego?

Gość Oleander13
Przy głębokich bliznach potrądzikowych myślę, że najbardziej efektywny będzie laser. Moja siostra była na takich zabiegach na buzię w Vici Clinic (Kraków) i przyznam, że po 4 zabiegach bardzo zmniejszyła się ich widoczność. Zostawiam link, może pomóc http://www.vici.clinic/krakow-redukcja-blizn

Gość gość
Zdecydowanie laser frakcyjny, u mnie podziałało :) Ja właśnie w Klinice Sfera u dra Migały robiłam zabiegi, efekt naprawdę bardzo zadowalający - różnica widoczna gołym okiem, czuję się jak nowa osoba :)

Gość sylwiazz
Hej, na pewno laser, może też roll cit, na początek do domowego użytku, a później głębszy w gabinecie. Oczywiście do tego najlepiej witamina A, C i E. Nie polecam podróbek. Zobacz roll cit od dr fernandesa

według mnie blizn można pozbyć się tylko za pomocą zabiegów laserowych. Ja stosowałam przeróżne kremy i nic mi to nie pomagało ;/ Dopiero po zabiegu Palomar Emerge zobaczyłam sporą różnicę i teraz już nic prawie nie widać. Mogę chodzić bez makijażu i nie muszę już zakrywać teo wszystkiego

Gość gość
no kremy to ściema potwierdzam ;/. Byłam na darmowej konsultacji w Clinica Cosmetologica w Gdyni i pani kosmetolog wytłumaczyła mi na jakiej zasadzie działają kremy. Nie ma szans, żeby pozbyć się blizn dzięki nim. Doradziła mi za to zabieg Pollogen Legen, który z nazwy jest podobny do tego wyżej, ale polega na masażu głowicą i dzięki temu blizny po kilku zabiegach znikają a skóra bardzo ładnie wygląda :)