Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sen 1,5 rocznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem mama 1,5 rocznego dziecka. Martwi mnie jej sen. Prezy sie wierci wygina przez cala noc (tzn po zasnieciu spi spokojnie kolo godziny i sie zaczyna potem z 3 godziny wiercenia z pol godziny spokojnego spania czesto ja to wybudza i nie chce zasnac poniewaz podczas zasypiania rzuca nogami i sie wygina. Jednak gdy sie obudzi natychmiast przestaje sie prezyc nie placze itp. Morfologia mocz kal - wszystko w porzadku. Mial ktos podobnie? Co bylo przyczyna?

Gość gość
Moja corka miala taki sen od 6 miesiaca zycia. Wiem co przezywasz :( moja potrafila przez sen robic fikolki, na prawde ! Pociesze Cie ze to minelo jak miala 20 miesiecy. Jak pytalam kolezanek to kilka z nich tez mialo ten problem wiec chyba male dzieci poprostu tak maja ☺

Gość gość
Dziekuje za odpowiedz. Mam nadzieje ze i mojej za niedlugo to przejdzie bo noce staja sie tragedia.

Gość gość
Od kiedy tak ma? Poczytaj o skokach rozwojowych u moich dzieci sprawdzalo się to idealnie.

Gość gość
Moj maluch też tak ma, gdy się wierci tak mocno to dostaje pierś i dalej jest juz spokojniej, z 4 razy w nocy się budzimy.