Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaAnia26

Pomocy! nie potrafie :(

Polecane posty

Gość AniaAnia26

Musze zarejestrowac sie na studia :( prosze niech ktoś mi pomoże ogarnąć to głupie zdjęcie wg kryteriów: Photo Prosimy o zamieszczenie zdjęcia zgodnego z: format pliku: JPG, wymiary: 237 x 296 pikseli, rozdzielczość: 300 dpi, wielkość pliku: nie większa niż 50kB, na zdjęciu nie mogą być widoczne inne osoby lub obiekty! Uwaga: Próbowałam wszystkich poradników typu spryciarze, forum internetowe itp :(

Gość gość
Ale czego nie potrafisz? masz wszystkie kryteria jakie musi spełnić zdjecie, wiec w czym problem studentko?

Gość gość
cały czas wyskakuje mi komunikat że nie ma 300dpi :( mimo że spróbowałam już na tysiąc sposóbow ''przerobić'' to zdjęcie :( szukam kogoś kto umiałby rozwiażać mój problem

Gość gość
Dziękuje, widziałam oba linki. Jestem albo na to za głupia albo mam fatalne zdjęcie. może pójde zrobić jeszcze jedno i fotograf coś zaradzi bo już 2 dzień się mecze, ściągam programy, instaluje i nic :(

Gość gość
A to profesjonalnie u fotografa robiłaś? w takim razie on powinien był zrobić zdjecie o wymaganym dpi. cytat ze stronki "Zwykle nie ma potrzeby posługiwania się zwrotem DPI i najlepiej go nie używaj. Mówi on tylko o jakości w druku, więc w razie potrzeby grafik lub fotograf będzie wiedział, jaki plik przygotować aby można go było wydrukować lub zaprezentować w określonym rozmiarze."