Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci są teraz tacy interesowni i nieuczciwi

Polecane posty

Gość zawsze szczery
bo moga

Gość gość
Otulona snem - autorko. To żadne prowo . Ale widocznie jeszcze bardzo młodziutka jesteś albo mało w życiu widziałaś. I nie mówię tego tylko skupiajac sie na jednym przykładzie, ale znam z autopsji jeszcze kilka. I żeby było jeszcze ciekawiej, akurat tak się składało , że ci wszyscy faceci, o których mowa byli bardzo atrakcyjni fizycznie. A wygodni jeszcze bardziej. Jeżeli uważacie, że w dzisiejszych czasach mężczyźni nie patrzą na status społeczny, szukając stałego związku to jesteście w dużym błędzie.

No i racja potrafię trzymać facetów na dystans. Otwarcie mówiłam jemu przy kolegami że ja znim nigdzie nie pójdę bo mu nie ufam oczywiście żartem, ale trzymałem swego i dał sobie spokój także nie wygrał zakładu. W każdym razie zawsze go gasilam przy nich bo denerwowalo mnie to że zaczepiał mnie tylko przy kolegach. x z czystej niepowstrzymanej ciekawosci, ile masz lat? 15?

Gość gość
Nie znam takich facetów. Raczej takich co uciekają od lepiej zarabiającej kobiety.

Gość gość
Znam jeszcze trzy takie przypadki, tak od podszewki. Ale nie wykluczam, że w innych związkach tez może to mieć miejsce.

Gość gość
Nie wiem w takim razie, gdzie wy żyjecie. Dajcie namiary na te miasta gdzie faceci uciekają od dobrze zarabiających lasek. chętnie się tam przeprowadzę.

"Znam jeszcze trzy takie przypadki" x To niezbyt reprezentacyjna grupa na około 9 mln mężczyzn w wieku produkcyjnym. Cóż mogę powiedzieć oprócz... Zmień towarzystwo?

Gość gość
Mało_stanowczy dziś -" Ale spokojnie, tylko mało dojrzali" X Większość mężczyzn jest mało dojrzała. Spotkać dojrzałego to jak wygrana w Lotto- zdarza się ale nadzwyczaj rzadko :).

Gość gość
to ja- 20.34- zapomniałam dopisać, że "trzeba mieć szczęście".

Gość gość
zawsze szczery dziś -"dwóch jest na jednym topiku, kumulacja" x Może o jednego za dużo? :):):)

Gość gość
Zawsze szczery, kurcze mało stanowczy jakoś trafniej stawia "diagnozę" zauważyłam.

Gość gość
gość dziś -"Zawsze szczery, kurcze mało stanowczy jakoś trafniej stawia "diagnozę" zauważyłam." x Zawsze Szczery się starzeje... już nie ten sam "pazur" :), co kiedyś. :).

Gość gość
zawsze szczery dziś - "yhy " x A więc jednak?:) Cóż, czas jest nieubłagany dla nas wszystkich :).

Gość gość
bo są nic niewarci

Różnica między diagnozą moją a ZSa zazwyczaj polega jedynie na ilości słów. Ja nie potrafię tak ścieśniać. Bo leniwy jestem:)

Gość gość
Mało_stanowczy dziś -"Różnica między diagnozą moją a ZSa zazwyczaj polega jedynie na ilości słów. Ja nie potrafię tak ścieśniać. Bo leniwy jestem" x Jak zawsze inteligentnie i dowcipnie :). Pozdrawiam :)