Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmiana wózka czy konieczna

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny. Mam 10 mięsieczne dziecko. Jezdzę obecnie spacerówką z kompeltu 2w1 i w sumie bardzo mi pasuje. Potrzebuję jednak lekkiego wózka takiego do trzymania w bagażniku do wypadów na miasto i kupiłabym byle co ale... Czy ze spacerówki z kompeltu 2w1 dziecko wyrasta? tzn robi się za duże? Wiem że jak będzie chciało zacząć chodzić to będzie lepsza parasolka ale wiem tez że nie zawsze sie taka parasolka przydaje bo dzieci nie zawsze chca potem siadać - a musze jeszcze kupić lekki wózek do bagażnika na wypady do miasta - co radzicie kupic dobrą parasolkę od razu czy kupić byle jaki lekki wózek do bagażnika a potem ewentualnie dobrą parasolke?

Gość gość
To zależy... Bo jeśli chcesz jeździć ta od kompletu a parasolke mieć tylko czasem do użycia to kup taka średnia te tanie bardzo są hm naprawdę mało użyteczne. Można zainwestować w parasolke droższa łatwo składana z większych ale to jak chce się sprzedać wózek 2 w 1.

Gość gość
aha dziięki, to chyba nie kupie tego małego bubla a czy te spacerówki 2w1 są dla mniejszych rozmiarowo dzieci niż wózki parasolki? tzn czy nie bede musiała potem kupić większego wózka? i czy wózek-rowerek przydaje sie potem? tylko na spacery wokół bloku jak dziecko już umie chodzić?

Gość BerbećOp
Ja ci powiem, że mam Barlette od Adamexu i też jest to model 2w1 i wlaśnie jestem na etapie przerzucania mojej małej na spacerówkę i z tego co widzę po wielkości gondoli i ogólnie stelaża, to chyba moja mała musiałaby być giganetem żeby wyrosnąć. Naprawdę dobry model z obszerną gondolą i wieloma funkcjonalnościami:)

Gość gatonia
autorko jak jeszcze nie kupiłaś to obejrzyj sobie amelis super six, kupiliśmy teraz żeby mieć na wakacyjny wyjazd a polecił go nam sprzedawca jako nowość, jest godny uwagi ze względu na łatwość składania, metamorfozy ze spacerówki w bezpieczną gondolę i jest przede wszystkim lekki