Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wysoki poziom

Na wysokim poziomie

Polecane posty

Gość gość
Bez kultury osobistej łatwiej niż z kijem w doopie, ale obie sytuacje mocono dyskomfortowe. Przy czym 1 dla ogółu, 2 indywidualnie :)

Gość gość
Czasem lepiej zadać pytanie niż zniżyć się do odpowiedzi :)

Gość gość
Przeczytaj ten bełkot wyżej, na pewno nie zaszkodzi ci już bardziej, a na pewno je odnajdziesz, jeśliś inteligentny.

"Czasem lepiej zadać pytanie niż zniżyć się do odpowiedzi" x To typowy unik gdy odpowiedź jest poza zasięgiem możliwości:)

Gość gość
Nie, kasuje "jeśliś". Negacja pewna.

"Przeczytaj ten bełkot wyżej, na pewno nie zaszkodzi ci już bardziej, a na pewno je odnajdziesz, jeśliś inteligentny" x Ponieważ jestem inteligentny nie mam w zwyczaju czytać bełkotu.

Zdrowy egoizm ;) polecam. Druga sprawa przeczytaj uważnie wypowiedź ms - jesteś gościu uciążliwy zarówno dla siebie jak i dla otoczenia.

"Nie, kasuje "jeśliś". Negacja pewna" x Jakbyś sam był inteligentny to posiadłbyś umiejętność edytowania postów:)

Gość gość
To typowy unik gdy odpowiedź jest poza zasięgiem możliwościusmiech.gif x Czasem lepiej, ze jest poza zasięgiem :)

skoro nie, to trudno założę jutro konkurencyjny topik z tematem dyskusji "Na najwyższym poziomie" :)

Gość gość
Wychodzisz z założenia, że ignorancja jest błogosławieństwem?usmiech.gif X Bywa:) ...zwłaszcza jeżeli pytanie dotyczy spraw na granicy proktologii :)

"Bywa ...zwłaszcza jeżeli pytanie dotyczy spraw na granicy proktologii" x Tak tlumaczysz nieumiejętność edycji postów?:)

" biorąc pod uwagę poziom obecnego wystarczy dowolny tytuł" x haha :) nie zachęcaj mnie, bo jeszcze napiszę w temacie "MS rządzi" "wymiata" chyba już jest sucharem) ;)

Gość gość
Tak tlumaczysz nieumiejętność edycji postów?usmiech.gif X Pisząc jako gość ta umiejetność wydaje się być mi zbędna :) A proktologia dotyczyła kija w doopie i komfortu życia:)

oczywiscie o "rulez" pomyślałam, ale czasem boję się, ze nadużywam języka Szekspira - stąd mniej łatwolubne tłumaczenie ;)

Gość gość
A ja ,,abordaż"

"Pisząc jako gość ta umiejetność wydaje się być mi zbędna" x Ta umiejętność jest dla Ciebie nieosiągalna, a nie "zbędna":) xxx "A proktologia dotyczyła kija w doopie i komfortu życia" x Naprawdę uważasz, że moje pytanie nie było retoryczne?:)

Gość gość
Naprawdę uważasz, że moje pytanie nie było retoryczne?usmiech.gif X Próbowałam się łudzić, ze zastosujesz inteligentniejszy unik niż retoryka ...no cóż świat bywa rozczarowujący a ludzie nadmiernie przewidywalni :)

Przed abordażem all hands on deck:) x Piąta, wersja MS może wprowadzać zamieszanie i sugerować związki z Billem Gatesen, co oczywiście wpisuje się w moje skłonności (nie mam na myśli produktów mało miękkich)

"Próbowałam się łudzić, ze zastosujesz inteligentniejszy unik niż retoryka ...no cóż świat bywa rozczarowujący a ludzie nadmiernie przewidywalni" x Twoim najmocniejszym argumentem jest brak argumentów?:)

Gość gość
Ta umiejętność jest dla Ciebie nieosiągalna, a nie "zbędna"usmiech.gif X Łudzić się fajna rzecz, nie przerywam ;)

Gość gość
Twoim najmocniejszym argumentem jest brak argumentów?usmiech.gif X Cóż, podobno stosujemy takie argumenty na jakie pozwala nam poziom intelektualny interlokutora ; Gratuluje :)

Gość gość
Powtarzasz się. Zresztą po raz kolejny. Braki w słownictwie X Zawsze może być lepiej ;)

"Cóż, podobno stosujemy takie argumenty na jakie pozwala nam poziom intelektualny interlokutora ; Gratuluje" x Zastosuję się do Twojej tezy: yyyyy... No?