Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość wysoki poziom

Na wysokim poziomie

Polecane posty

Gość gość wysoki poziom
Świetnie, że podnosicie mój topik, ale równie dobrze moglibyście to robić, wpisując w poszczególne posty kolejne litery alfabetu, przynajmniej czynność ta miałaby jakiś sens, a treść - wartość poznawczą.

"podobno stosujemy takie argumenty na jakie pozwala nam poziom intelektualny interlokutora " x a co z widownią/czytelnikami żądnymi tytułowego "wysokiego poziomu"? w ten sposób przeczysz sama sobie :)

Gość gość
Mile rozmówki ale pora się zbierać ;) Dobrej nocki i oddychaj głęboko... niedotlenienie przyczyna różnych chorób jest :)

Gość gość
Boszsz a ja taka durna pośród Was :)

kolor pomarańczowy potrafi być jednak mylący (moze dlatego, ze rude jest wredne) To dopiero teraz pojawił się "wysoki poziom" autorski, choć jak się wydaje doesn't make the difference :)

"Mile rozmówki ale pora się zbierać Dobrej nocki i oddychaj głęboko... niedotlenienie przyczyna różnych chorób jest" x Wiesz to z autopsji?:) Dobranoc

Gość gość
czesiek, a ty znowu tu? umyłeś ząbki?

"Masz możliwość zabić ojca i oszczędzić 4 obce osoby lub na odwrót, co robisz? " x kto wymyśla takie pytania? ja albo udaję martwą, albo czekam aż nie będę musiała udawać ;)

Gość zawsze szczery
lucy, odpowiedzialem na gg :-)

Kuwa, ta moja nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu;) No ale co dalej??:) Bo ja konsekwentnie ratuję ojca, ewentualnie dziecko, a czworo obcych ludzi idzie do piachu. Mam zadatki na socjopatycznego mordercę?:)

"lucy, odpowiedzialem na gg usmiech.gif" x a tak już byto niemiło, i wszystko musiałeś zepsuć! (tzn dopiero idę zobaczyć, to może jednak ulepszyłeś, nie zepsułeś??) ;)

Gość gość
Pojawil sie czesiek, to poziom od razu polecial w gore... o jejku, a gdzie wy sie wyhodowaliscie

Dzięki ZS...:) BTW jakiś czas temu robiłem sobie taki test, z którego wyszło, że jestem wśród 2% ludzi, którzy rozwiązali go identycznie. Podobno wszyscy byli właśnie socjopatycznymi mordercam. Przez jakiś czas nie odwracałem się do siebie plecami:)

Gość gość wysoki poziom
Paniom tez juz dziekuje.